Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
Εισιτήρια διαρκείας Θ. 19
15.07.10

Γνωστοποιείται στα μέλη της Κεντρικής ΚΑΙ Τοπικών και Κλαδικών ΠΕΦΟ ότι οι κάτοχοι διαρκών εισιτηρίων Θύρας 19 και κατά την προηγούμενη περίοδο θα μπορούν να τα ανανεώσουν (χωρίς να ισχύει δεδομένη η περσινή σειρά και αριθ. Θέσης) από τις 19 Ιουλίου και επί ΔΕΚΑ εργάσιμες ημέρες μετά. ΑΡΜΟΔΙΟΣ για όλους ο κ. Ελευθ. Δαγκλής, Αίθουσα Τύπου του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», τηλ. 6936-977777, ώρες 10 π.μ. – 6 μ.μ. καθημερινά, Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (για τα υπόλοιπα θέματα, όπως πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.: 210-483093, 4830937, 4830951). Μετά τη λήξη της προθεσμίας για τους «παλιούς» και μέχρις εξαντλήσεως θα διατίθενται σε μη κατόχους περσινών διαρκείας (σε όλες τις περιπτώσεις με καταβολή των συνδρομών Ερασ. Ολυμπιακού ΚΑΙ ΠΕΦΟ).

Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται στις τοπικές και κλαδικές ΠΕΦΟ των οποίων η θητεία των Δ.Ε. έληξε ή λήγει μέχρι 31-8-2010, ότι οφείλουν να την ανανεώσουν άμεσα (άρθρο 22 του Καταστατικού συνεννοούμενοι με τον κ. Ελευθ. Δαγκλή (Fax αποστολής: 210-4972640 ή 210-4953113 ή με courier στη διεύθυνση της Κεντρικής). 
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η έκθεση της ΠΕΦΟ στο Μουσείο
19.10.09

Η διοργανούμενη από την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού και υπό την αιγίδα των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη (Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιάννη Μίχα (Νομάρχη Πειραιά) και Παναγ. Φασούλα (Δημάρχου Πειραιά) έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, καλλιτεχνικής φωτογραφίας, με τίτλο «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ» μεταφέρεται, από 18 μέχρι 29 Νοεμβρίου 2009, στο Μουσείο του Ολυμπιακού (Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», δίπλα στο «Red Store»).

Τα εγκαίνια της έκθεσης (με παρουσία των Προέδρων ΠΑΕ και Ερασ. Ολυμπιακού) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ., ενώ θα παραμείνει ανοικτή ώς τις 21 του ίδιου μήνα, με ώρες λειτουργίας (πλην Δευτέρας): Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 11-5, Παρασκευή 11-10 τη νύκτα, Σάββατο και Κυριακή 11-3.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Όλοι να επισκεφθούμε το Μουσείο μας!
19.10.09

Πρωτοπόρος και πρωταγωνιστής σε όλα, όπως αρμόζει στους θρύλους, στην τρισέντιμη δόξα και στην ασύγκριτη και απαράμιλλη ιστορία του, μόνιμα, σταθερά και αμετακίνητα ΠΡΩΤΗ «από καταβολής» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός προχώρησε στη δημιουργία του Μουσείου του. Το οποίο είναι προορισμένο να στεγάζει για τις σημερινές και κυρίως για τις επόμενες γενιές το σύνολο των διαθέσιμων και σωζόμενων στοιχείων, που αφορούν στην εκτυφλωτικής λάμψης πορεία και στα επιτεύγματά του, που «συγγράφηκαν» με καθαρά χέρια και λευκά μέτωπα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ΠΑΝΤΟΤΕ (και ΟΥΔΕΠΟΤE στα θλιβερά και γεμάτα σκιές ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, στα οποία διαπρέπουν άλλοι…).

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 13 από 24