Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
Διαρκείας Θύρας 19
24.06.08
Ανακοινώνεται σε όσους ήταν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΘΥΡΑΣ 19, ότι η ανανέωσή τους για τη νέα (με προσκόμιση του σχετικού, αλλά χωρίς να υφίσταται δέσμευση παροχής ίδιας σειράς και θέσης) θα πραγματοποιείται από την Τρίτη (17 τρ.) και μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ του Σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ». Αρμόδιος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ (αριθ. τηλεφ.: 6973-963783 και για τα υπόλοιπα θέματα, όπως πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ., 210-4830933, 4830937, 4830951), από 10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Στη μνήμη ενός «λιονταριού»
24.06.08

«Του αντρειωμένου ο θάνατος,
θάνατος δε νογιέται!»

Στην κατά κανόνα πικρή και οδυνηρή πορεία σε τούτο τον εφήμερο κόσμο υπάρχουν περιστατικά, συμβάντα, μορφές, που χαράζονται με πυρωμένο σίδερο στη μνήμη. Όπου θα επιβιώσουν ισόβια, με το ρωμαλεότερο εξασθενητικό παράγοντα -το χρόνο- να αδυνατεί να επηρεάσει στο ελάχιστον τη φρεσκάδα και ζωηρότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μέλη, συνδρομές και έργο της ΠΕΦΟ
24.06.08
Σαράντα πέντε ολόκληρα χρόνια η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού, η ΠΕΦΟ, πορεύεται, με συνέχεια και συνέπεια, με βάση τις επιταγές του νόμου και τις προβλέψεις του Καταστατικού της: «Δραστηριότητα εθνική, θρησκευτική, κοινωνική, μορφωτική, ανθρωπιστική και (αυθεντικά) φίλαθλη». Με τις γενικές συνελεύσεις της. Τις εκλεγμένες από αυτές διοικήσεις της. Με έλεγχο των πεπραγμένων της από τη Νομαρχία Πειραιά.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 14 - 24 από 24