Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Νέα Παραρτημάτων
Νέα Παραρτημάτων
Η Δ.Ε. Παρ. Κέρκυρας Εκτύπωση E-mail
22.12.08

Εκλεκτοί πιστοί του Θρύλου από την ολυμπιακοκρατούμενη «Νήσο των Φαιάκων» ανασύστησαν την τοπική ΠΕΦΟ, η οποία λειτούργησε επί πολλά χρόνια με τρόπο υποδειγματικό επί μακρά έτη, και καλούν όσους φίλους του Ολυμπιακού επιθυμούν να τον διακονήσουν στα πλαίσια των καταστατικών αρχών και της σαραντάχρονης προσφοράς της ΠΕΦΟ στους φίλαθλο, κοινωνικό, μορφωτικό και ανθρωπιστικό τομείς να ενταχθούν στο Παρ. Κέρκυρας της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού (τηλ. εγγραφών: 6946-056938).

Διαβάστε περισσότερα...
 
H Δ.Ε. Παρ. Ιστιαίας Εκτύπωση E-mail
17.10.08
Οκτώ έτη πολύπλευρης και ακάματης υποδειγματικής δραστηριότητας συμπλήρωσε ήδη το Παρ. ΠΕΦΟ Ιστιαίας Ευβοίας, ιδρυτές του οποίου ήταν οι ερυθρόλευκοι πιστοί Γ. Τσαλίδης, Ιω. Στολίδης, Σπ. Ζαχαρής κ.ά., ενώ τη σημερινή Διοικ. Επιτροπή της (η οποίας εγκρίθηκε, κατά το άρθρο 22 του Καταστατικού της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού, από την Κεντρική Διοίκηση)
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Δ.Ε. Παρ. Βασιλικού (Εύβοιας) Εκτύπωση E-mail
17.10.08

Στο ενδέκατο έτος λειτουργίας (πολύπλευρης και εργώδους) εισήλθε το καταξιωμένο στην τοπική κοινωνία Παρ. ΠΕΦΟ Βασιλικού Ευβοίας, το οποίο ιδρύθηκε από τους ερυθρόλευκους πιστούς Αθ. Μπουρλίδη, Τρ. Τριανταφύλλου, Γ. Γούτο, Κων. Βάθη κ.ά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Υποτροφίες Παρ. Αλουμινίου, Δραπετσώνας, Σαλαμίνας, Σίφνου, Τρ. Ελλάδος Εκτύπωση E-mail
17.10.08
Αμέσως έσπευσαν να ανταποκριθούν στο προσκλητήριο της Κεντρικής Διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού και να ενταχθούν ως χορηγοί μερικής υποτροφίας (σε ΑΡΙΣΤΟΥΧΟ αθλητή ή αθλήτρια του Ερασ. Ολυμπιακού) στο 39ο σχετικό πρόγραμμα (μοναδικό στον κόσμο) της ΠΕΦΟ τα Παραρτήματά της Αλουμινίου, Δραπετσώνας, Σαλαμίνας, Τρ. Ελλάδος και Σίφνου, ενώ είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν και άλλα. Όλοι ανεξαίρετα οι χορηγοί θα τιμηθούν από την Κεντρική (κατά την επόμενη εκδήλωσή της του Φεβρουαρίου 2009) με κύπελλό της.
 
Νέα Δ.Ε. Παρ. Ναυπάκτου Εκτύπωση E-mail
17.10.08
Πριν από τριάντα πέντε χρόνια, με πρωτοβουλία των φιλάθλων Παν. Ιω. Γιαννοπούλου, Αθαν. Σταυροπούλου, Χαρ. Δημοπούλου, Σπ. Κοκκίνη, Νικ. Βλάντη, Γρηγ. Ράπτη και Λάμπρου Πλούμη, ιδρύθηκε το Παρ. Ναυπάκτου της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού, με μεταγενέστερους προέδρους (μετά τον πρώτο) τους Μάριο Τασόπουλο και Παναγ. Αναγνωστόπουλο.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 18 από 40