Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Νέα Παραρτημάτων
Νέα Παραρτημάτων
Παρ. ΠΕΦΟ Ζαχάρως Εκτύπωση E-mail
16.07.10

Κύριε Μαρινάκη, μαζί σου!

Το Παρ. Ζαχάρως της Πανελλ. Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού (ΠΕΦΟ) σας εύχεται καλή πορεία στα νέα Σας καθήκοντα και σας υπόσχεται πλήρη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και για το οποίο είστε ο πιο ενδεδειγμένος.
Είμεθα υπερήφανοι που τα ηνία του Θρύλου μας θα τα κρατά ένας καθαρόαιμος και γνήσιος λάτρης της ομάδας μας, για να συνεχίσει την ένδοξη οδό, που είχε χαράξει ο μεγάλος μας ηγέτης Σωκράτης Κόκκαλης, η μεγαλειώδης προσφορά του οποίου θα χαραχθεί με χρυσά γράμματα στην εικοσαετή θητεία του.
Όλοι μας ενωμένοι και αδιάσπαστοι γυρίζουμε νέα σελίδα για καινούργιους ορίζοντες.

Κύριε Βαγγέλη
Σε χρειαζόμαστε, προχώρα για έναν τρισμέγιστο Ολυμπιακό, όπως τον ονειρευόμαστε.

Ευάγγελος Παπαδάκης
Πρόεδρος

 
Η Δ.Ε. Παρ. Αλουμινίου Εκτύπωση E-mail
19.10.09

Συνεχίζει ενεργά τη λειτουργία του, με συνεχείς εγγραφές νέων μελών (αρ. τηλ. 210-6252296), το εξαίρετο Παρ. Αλουμινίου της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού, με πρώτη απόφαση της νέας Δ.Ε. τη χορήγηση μερικής υποτροφίας σε αριστούχο αθλητή ή αθλήτρια του Ερασιτεχνικού ΟΣΦΠ (θα του απονεμηθεί γι’ αυτό κύπελλο της Κεντρικής ΠΕΦΟ). Η σύνθεση της Διοικ. Επιτροπής κατά εταιρεία κ.τ.λ. είναι η ακόλουθη: Πρόεδρος Γεώργιος Ρουκουνάκης (TEAM AND ROLL), αντιπρόεδροι Δημήτριος Καρράς (ALUMINCO) και Αλ. Γιαννακόπουλος (PROFILCO), γενικός γραμματέας Άκης Κόχυλας (ANALCO), ταμίας Πέτρος Χριστόπουλος (EmeXaL), σύμβουλοι Σπυρ. Παπαδάκης (ΕΦΑΛΟΥΜΙΝ), Νικόλαος Στέφας (SerfAL), Νικόλαος Πετρούτσος (Αφοί Πετρούτσου), Παναγ. Κουτσούμπας (Alsik), αν. σύμβουλοι Σπυρ. Ταβιανάτος (ΤΕΧΝΑΛΟΥΜΙΝ), Δημήτριος Τσέλιος (Τσέλιος Ο.Ε.), Δημήτριος Ροδίτης (Κέντρο Αλουμινίου), Νικόλαος Παπαδάκης (Εμ. Παπαδάκης και Σία Ο.Ε.).
Όπως γίνεται αντιληπτό, στη διοίκηση αντιπροσωπεύονται πλείστες όσες εταιρείες του αλουμινιακού χώρου.
Επίσης, η Δ.Ε. αξιώνει από το κράτος να παραχωρήσει αμέσως, σε εφαρμογή του άρθρου 4 του Συντάγματος, την κυριότητα του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στον Θρύλο.

 

 
Η Δ.Ε. Παρ. Βάρδας Εκτύπωση E-mail
19.10.09
Στο δέκατο έτος άψογης και υποδειγματικής φίλαθλης λειτουργίας εισήλθε το καταξιωμένο στην τοπική κοινωνία της ολυμπιακοκρατούμενης Βάρδας το εκεί Παράρτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού. Ήδη, σε εφαρμογή του άρθρου 22 του (νέου) Καταστατικού, η Κεντρική Διοίκηση της ΠΕΦΟ ενέκρινε την ετήσια ανανέωση της θητείας της Διοικ. Επιτροπής, με την ακόλουθη σύνθεση: Επίτ. Πρόεδρος Χρίστος Κων. Μπακογιάννης, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Παναγ. Καλογερής, αντ/ροι Χρίστος Φιλ. Μπακογιάννης και Δημ. Ασημακόπουλος, γενικός γραμματέας Διον. Νικολόπουλος, ταμίας Παναγιώτα Καλογερή, σύμβουλοι Παν. Καραβούλιας, Ιωάννης Καλογερής, Παναγ. Τσούλης, Αγγ. Τσεμπελίκας και αν. σύμβουλοι Στυλ. Κουτρούλης, Κωνστ. Παλούμπης, Σταύρος Σαρανταυγάς, Δημ. Νικολάου.
Η νέα Δ.Ε. εύχεται αδιάλειπτες επιτυχίες στον Ολυμπιακό, συγχαίρει την Κεντρική Διοίκηση και τον Πρόεδρό της κ. Κώστα Ν. Μπαρμπή για την πολύπλευρη και ακάματη δραστηριότητά τους και ΑΞΙΩΝΕΙ από το αδιάφορο, αν όχι εχθρικό, προς τον Θρύλο κράτος να αποκαταστήσει τους όρους ισότητας παραχωρώντας την ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στον Ερασ. Ολυμπιακό.
 
ΝΕΑ Δ.Ε. ΠΑΡ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ Εκτύπωση E-mail
19.10.09
Με πρωτοβουλία των ερυθρόλευκων πιστών Χαρ. Δαρζέντα, Κων. Κουσκουρή, Μακ. Σιγάλα, Ευ. Αλαφούζου και άλλων ιδρύθηκε το 1995 το Παρ. Σαντορίνης της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού, πλήρως καταξιωμένο στην τοπική κοινωνία. Ήδη, σε εφαρμογή του άρθρου 22 του συνταγματικά κατοχυρωμένου Καταστατικού της ΠΕΦΟ, η Κεντρική Διοίκησή της ενέκρινε την ετήσια ανανέωση της θητείας της Δ.Ε. του Παραρτήματος, με την ακόλουθη σύνθεση (από καθολικής αποδοχής εξαίρετους φιλάθλους): Πρόεδρος Κων. Κουσκουρής, αντ/ροι Μάρκος Φύτρας και Εμμ. Λειβάδαρος, γεν. γραμματέας Στέφανος Καψάλης, ταμίας Μάρκος Σιγάλας, σύμβουλοι Χρ. Μενδρινός, Μιχ. Δεναξάς, Μιχ. Αρβανίτης, Μάρκος Λιγνός, αν. σύμβουλοι Λεων. Σπυριδάκης, Ελευθ. Δρόσος.
Η νέα Δ.Ε. αποφάσισε ομόφωνα να απευθύνει ολόψυχες ευχές σε συνεχείς επιτυχίες σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Θρύλου και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του ερυθρόλευκου λαού προς τον Σωκράτη Κόκκαλη.
Τέλος, συγχαίρει τον ακάματο Πρόεδρο της Κεντρικής ΠΕΦΟ κ. Κώστα Ν. Μπαρμπή για την επί δεκαετίες πολύπλευρη προσφορά στον Ολυμπιακό μας, στον αθλητισμό και στο κοινωνικό σύνολο.
 
Νέα Δ.Ε. Παρ. Φερών Εκτύπωση E-mail
19.10.09
Τον Νοέμβριο 2007 δημιουργήθηκε από λαμπρούς ερυθρόλευκους πιστούς (Παν. Παπαδόπουλος, Αρ. Μπεμπελέτσης, Δημ. Καραγεωργιάδης, Χαρ. Παπαχρήστου, Ευ. Μπαλέλης κ.ά.) το Παράρτημα Φερών (Έβρου) της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού, το οποίο εναγκαλίστηκε αμέσως η τοπική κοινωνία χάρη στο μορφωτικό επίπεδο, το ήθος και τις ιδιότητες των μελών της Διοικ. Επιτροπής.
Ήδη, σε εφαρμογή του (συνταγματικά κατοχυρωμένου) Καταστατικού της ΠΕΦΟ (άρθρο 22), η Κεντρική Διοίκηση της ενέκρινε την ετήσια ανανέωση της θητείας της Δ.Ε. του Παραρτήματος με την ακόλουθη σύνθεση: Παναγ. Γ. Παπαδόπουλος (στρατιωτικός), πρόεδρος, Αριστ. Χρ. Μπεμπελέτσης (στρατιωτικός) και Δημοσθ. Δ. Παπαδόπουλος (αυτοκινητ.), γ.γ. Χαράλ. Π. Παπαχρήστου (στρατιωτικός), ταμίας Ευάγγ. Δ. Μπαλέλης (στρατ.), σύμβουλοι Κων. Δ. Γιούσμπασης (αυτοκ.), Σταμ. Δ. Μπαλέλης (στρατ.), Ιωάν. Σ. Σιγλίδης (ελ. επαγγ.), Γεώρ. Π. Καρδαμανίδης (τοπογρ.), αν. σύμβουλοι Νικ. Μπάνης (κτηματίας), Σωτ. Διαμαντόπουλος (ελ. επαγγ.), Χριστόδ. Ματθαιορίζης (ελ. επαγγ.), Ευάγγ. Ριτζάλης (στρατιωτικός).
Η νέα Δ.Ε. εκφράζει την ευγνωμοσύνη του ερυθρόλευκου λαού προς τον ΣΩΚΡ. ΚΟΚΚΑΛΗ. Συγχαίρει τον πρόεδρο της Κεντρικής ΠΕΦΟ Κώστα Ν. Μπαρμπή για την ακαταπόνητη δραστηριότητά του. Και απαιτεί από την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία την άμεση παραχώρηση του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στον Ερασ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (άρθρο 4 του Συντάγματος).
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 40