Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Πληροφορίες για Φιλάθλους
Πληροφορίες για Φιλάθλους
Για τους φίλους της ΠΕΦΟ Εκτύπωση E-mail
07.12.09

Εάν είσαι απόφοιτος Ανώτερης Σχολής, ηλικίας 25-45 ετών
και θέλεις να κάνεις καριέρα με μεγάλο εισόδημα επικοινώνησε
στα τηλέφωνα 6946950457-8 ή στείλε e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 
Η έκθεση της ΠΕΦΟ στο Μουσείο Εκτύπωση E-mail
19.10.09

Η διοργανούμενη από την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού και υπό την αιγίδα των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη (Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιάννη Μίχα (Νομάρχη Πειραιά) και Παναγ. Φασούλα (Δημάρχου Πειραιά) έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, καλλιτεχνικής φωτογραφίας, με τίτλο «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ» μεταφέρεται, από 18 μέχρι 29 Νοεμβρίου 2009, στο Μουσείο του Ολυμπιακού (Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», δίπλα στο «Red Store»).

Τα εγκαίνια της έκθεσης (με παρουσία των Προέδρων ΠΑΕ και Ερασ. Ολυμπιακού) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ., ενώ θα παραμείνει ανοικτή ώς τις 21 του ίδιου μήνα, με ώρες λειτουργίας (πλην Δευτέρας): Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 11-5, Παρασκευή 11-10 τη νύκτα, Σάββατο και Κυριακή 11-3.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Κ.Ν. ΜΠΑΡΜΠΗ Εκτύπωση E-mail
19.10.09
Στις 19 Οκτωβρίου 2009, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ., με είσοδο ελεύθερη, θα παρουσιαστεί στην αίθουσα του Δημοτικού Μουσείου (παλαιό Ταχυδρομείο), Φίλωνος και Τσαμαδού, στον Πειραιά, από επιτροπή με επικεφαλής τον ίδιο τον συγγραφέα, ο δεύτερος τόμος του (400σέλιδου) εξαίρετου πονήματος του πολυγραφότατου συγγραφέα (58 έργα) και μεταφραστή (97 βιβλίων από 3 ξένες γλώσσες) κ. Κώστα Ν. Μπαρμπή, πρ. καθηγητή Ελλην. Ιστορίας Ευρ. Παρ. Αμερ. Πανεπιστημίου, το οποίο φέρει τον τίτλο «ΑΝΤΑΝΤ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» και το οποίο αποκαλύπτει, για πρώτη φορά και με βάση απόρρητα αρχεία ξένων κυρίως υπηρεσιών, όσα διέπραξαν εις βάρος της μικρής, αδύναμης και διχασμένης χώρας μας οι υποτιθέμενοι «φίλοι και προστάτες» (προαγωγοί) της, πλανητάρχες και ασύδοτοι αποικιοκράτες Γάλλοι, Άγγλοι και Ιταλοί (κατά κύριο λόγο).
 
Πανελλήνια Ένωση Φιλάθλων Ολυμπιακού Εκτύπωση E-mail
30.01.09

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παρέχει τα κάτωθι προνόμια προς τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλάθλων Ολυμπιακού σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους:

 Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Ορθοπεδικό, Καρδιολόγο, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη και Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδίατρο στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 25 €.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «Γαλλική Επανάστασις» Εκτύπωση E-mail
17.10.08
Ενώ ο πολυγραφότατος συγγραφέας (και μεταφραστής από τρεις ξένες γλώσσες) Κώστας Ν. Μπαρμπής, πρ. καθηγητής Ελληνικής Ιστορίας σε Ευρ. Παρ. Αμερ. Πανεπιστημίου, ετοιμάζει τον πρώτο τόμο του πεντηκοστού τέταρτου (δίτομου) πονήματός του (με τίτλο «Μικρασιατικός όλεθρος. Αίτια. Ένοχοι. Συνέπειες»), κυκλοφόρησε ήδη με ωραιότατο εξώφυλλο (μετά την πριν από ένα μήνα έκδοση του εντυπωσιακού έργου του «Τα σιβηρικά στρατόπεδα θανάτου») νέο πολυσέλιδο βιβλίο του σε μεγάλο σχήμα (και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό).
Διαβάστε περισσότερα...