Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης
Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης
Όλοι να επισκεφθούμε το Μουσείο μας! Εκτύπωση E-mail
19.10.09

Πρωτοπόρος και πρωταγωνιστής σε όλα, όπως αρμόζει στους θρύλους, στην τρισέντιμη δόξα και στην ασύγκριτη και απαράμιλλη ιστορία του, μόνιμα, σταθερά και αμετακίνητα ΠΡΩΤΗ «από καταβολής» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός προχώρησε στη δημιουργία του Μουσείου του. Το οποίο είναι προορισμένο να στεγάζει για τις σημερινές και κυρίως για τις επόμενες γενιές το σύνολο των διαθέσιμων και σωζόμενων στοιχείων, που αφορούν στην εκτυφλωτικής λάμψης πορεία και στα επιτεύγματά του, που «συγγράφηκαν» με καθαρά χέρια και λευκά μέτωπα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ΠΑΝΤΟΤΕ (και ΟΥΔΕΠΟΤE στα θλιβερά και γεμάτα σκιές ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, στα οποία διαπρέπουν άλλοι…).

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Το «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στον Ολυμπιακό! Εκτύπωση E-mail
17.10.08

Γ’ ΜΕΡΟΣ

Δεν την ανεχόμαστε άλλο! Παρακράτησε αυτή η αναίσχυντη προκλητική και εξοργιστική ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ! Οι πιστοί του Θρύλου αντιπροσωπεύουν το μισό -τουλάχιστον- ελληνισμό. Και κανένας δεν νομιμοποιείται να μας θεωρεί ΠΑΡΙΕΣ ή ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ή ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ. Απαιτούμε και αξιώνουμε ΜΕΡΙΚΗ, έστω και απαράδεκτη καθυστερημένη, αποκατάσταση των προβλεπόμενων στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δώστε στο Θρύλο αυτό που του ανήκει! Εκτύπωση E-mail
20.06.08
*«Ο απέραντος λαός του Θρύλου -τουλάχιστον η μισή Ελλάδα- απαιτεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ίσους όρους, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα! Το «Γ. Καραϊσκάκης» να μεταβιβαστεί στον Ολυμπιακό!». Η Δ.Ε. Παρ. ΠΕΦΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΕΝΤΗ: Ν. Ντόσκορης, Στ. Τσεσμελής, Στ. Χατζηβασιλείου, Σ. Μανουκιάν, Κ. Κορομπίλης, Ν. Παπαϊωάννου, Αθ. Τσεσμελής, Στ. Κορωνέτης, Ιω. Ζέρβας, Γεώρ. Ζέρβας, Στ. Ρούσσος.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κύριε Φασούλα, περιμένουμε να γίνεις μπροστάρης! Εκτύπωση E-mail
20.06.08

Γ’ Μέρος

Και βέβαια όλα αυτά τα κόλπα και τα τερτίπια (που ξαφνικά ανέκυψαν, μόλις η ΟΥΕΦΑ έκρινε ακατάλληλη για τα Κύπελλά της τη δωρεάν χρησιδανεισμένη από το 1924 Περιβόλα, από το τζαμπατζιλίκι της οποίας οι πετρελαιοεφοπλιστάδες ενθυλάκωσαν μόλις 45.000.000.000 δραχμές…) είχαν την άνωθεν ευλογία, κάλυψη ή εντολή. Αλίμονο!

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το «Γ. Καραϊσκάκης» στον Ολυμπιακό! Εκτύπωση E-mail
20.06.08
*Με μηνύματά τους προς την Κεντρική Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού εκφράζουν την ολόψυχη συμπαράστασή τους στον (απόλυτα σύμφωνο προς τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αρχή της ισότητας όλων απέναντι στο νόμο) ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ της, για παραχώρηση της κυριότητας του (προερχόμενου από δωρεά -1896- για δημιουργία ποδηλατοδρομίου από την Εταιρία Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων) οικοπέδου, στο οποίο με δικές του δαπάνες ο Σ. Κόκκαλης, ανήγειρε το σημερινό Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».
Διαβάστε περισσότερα...