Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Ανακοινώσεις Δ.Σ. ΠΕΦΟ
Ανακοινώσεις Δ.Σ. ΠΕΦΟ
Όχι και άριστος! Εκτύπωση E-mail
17.10.08
Κατανοούμε τη σκοπιμότητα (συνδεόμενη με τη διαιτητική λειψανδρία, εξαιτίας των αθρόων Ψυχομανικών καρατομήσεων) που οδήγησε τον επικεφαλής της ΕΠΟ να αξιολογήσει με άριστα τον (διαβόητα γνωστό από το παρελθόν ως συλλέκτη πράσινων φανελών – ένα παρελθόν από το οποίο θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να απαλλαγεί οριστικά!) κ. Κύρο Βασσάρα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο «ανένδοτος» συνεχίζεται, αλλά κάποιοι είναι βαρήκοοι… Εκτύπωση E-mail
24.06.08
Ερευνήσαμε με σχολαστική εμβάθυνση και χιλιοστό προς χιλιοστό το πρόγραμμα, που είχε επεξεργαστεί για χάρη του κόμματός του ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ και που εκείνο έθεσε υπόψη του λαού, όταν του ζητούσε, πριν από μία τριετία, την ψήφο του. Δεν ανακαλύψαμε ΠΟΥΘΕΝΑ έστω και την παραμικρότερη, άμεση ή έμμεση, αναφορά σε διακήρυξη και ανάληψη δέσμευσης ως προς:
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η διαπίστωση του «στρατηγού» Εκτύπωση E-mail
24.06.08
Ασφαλώς κάτι γνώριζε ο (μεταγενέστερα στρατηγός πέντε αστέρων) Μίμης, που, δεκαοκτάχρονος, παίκτης ακόμα της Α.Ε. Πατησίων, είχε αποκτήσει (επάξια, χάρη στα ερυθρόλευκα φρονήματά του) το προσωνύμιο «ΟΛΥΜΠΙΚ». Και, αναντίρρητα, θα είχε φορέσει (και τιμήσει!) την ερυθρόλευκη στολή των θρύλων, της μπέσας και της λεβεντιάς, αν ο αείμνηστος Ευάγγελος Χέλμης δεν τον είχε (κακώς, κάκιστα) κατά τη σχετική «δοκιμή» στα άγια χώματα του «Γ. Καραϊσκάκης» απορρίψει με το αιτιολογικό «κοντός»…
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Βούισιτς εσείς; Πέκοβιτς εμείς!» Εκτύπωση E-mail
24.06.08
Απολαύσαμε την τρισχαριτωμένη κεφαλίδα πολιτικής εφημερίδας, που (έμμεσα, αλλά εμφανέστατα) θριαμβολογεί και πανηγυρίζει για το ότι η καλαθοσφαιρική ομάδα των αδελφών Στούκας (δεν έχουν χρήματα μόνο για γήπεδα, ενώ παραέχουν για ποικίλες μετεγγραφές…) έσπευσε να απαντήσει με την απόκτηση του Νίκολα Πέκοβιτς στην ένταξη του (επίσης) Νίκολα Βούισιτς από τον μη (κρατικό…) Ολυμπιακό.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γιατί αυτοί του ΠΑΟΚ και ο ΟΤΕ τον ΠΑΟ; Εκτύπωση E-mail
24.06.08
*Και βέβαια δεν είχαν -είχαν, αλλά γιατί να δώσουν;- να ξοδέψουν μία δραχμή για γήπεδο, όταν το κράτος (διαχρονικά θετός πατέρας, δωρητής, ευεργέτης και χορηγός) τους πρόσφερε (τον Ιούλιο του 1924, δύο μήνες μετά την ίδρυση του «Γυμναστικού Παναθηναϊκού Ομίλου») τη ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ της γνωστής με το όνομα ««Περιβόλα» δημοτικής έκτασης, στους Αμπελοκήπους. Και βέβαια δεν είχαν -είχαν, αλλά γιατί να πληρώσουν;- να καταβάλουν έκτοτε (επί 84 χρόνια!) μία έστω δραχμή στο Δήμο Αθηναίων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 27 από 38