Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Ανακοινώσεις Δ.Σ. ΠΕΦΟ
Ανακοινώσεις Δ.Σ. ΠΕΦΟ
Διαρκείας Θύρας 19 Εκτύπωση E-mail
24.06.08
Ανακοινώνεται σε όσους ήταν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΘΥΡΑΣ 19, ότι η ανανέωσή τους για τη νέα (με προσκόμιση του σχετικού, αλλά χωρίς να υφίσταται δέσμευση παροχής ίδιας σειράς και θέσης) θα πραγματοποιείται από την Τρίτη (17 τρ.) και μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ του Σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ». Αρμόδιος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ (αριθ. τηλεφ.: 6973-963783 και για τα υπόλοιπα θέματα, όπως πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ., 210-4830933, 4830937, 4830951), από 10 π.μ. μέχρι 6 μ.μ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
«Κοριοί»; «Ανάκριση»; Προσεχώς… Εκτύπωση E-mail
20.06.08
Κύλησαν κιόλας περίπου πέντε χρόνια από τότε: Μάρτιος 2003. Και τότε (όπως πολύ περισσότερο τώρα, αφού ο προκαθήμενος υψώνει τριφυλλοχαρταετούς στη Ραφήνα και υπουργοί, δήμαρχοι τέως, εξαμηνίτες δήμαρχοι και νυν δήμαρχοι ΧΑΡΙΖΟΥΝ για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ δημοτική – του ΛΑΟΥ! -έκταση- ήδη… μόλις 300 στρεμμάτων – στους μεγαλοκαρχαρίες του πετρελαίου, του εφοπλισμού και των φαρμάκων) η εξουσία είχε υιοθετήσει (από το ίδρυσής του ως «Γυμναστικού Παναθηναϊκού Ομίλου» το 1924) την αθλητική παράταξη του Κολωνακίου και του αποκαλούμενου «καλού κόσμου».
Διαβάστε περισσότερα...
 
Για δεύτερη φορά: Να φύγει! Εκτύπωση E-mail
20.06.08
Με ανακοίνωσή μας που δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου, καλέσαμε (με δίκαιη αγανάκτηση και εύλογη οργή) την ηγεσία του Θρύλου (η οποία πορεύεται πάντοτε με «το σταυρό στο χέρι» και επιδεικνύει μεγαθυμία και ανεκτικότητα μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα) να άρει την εμπιστοσύνη της από το (μεταβατικό, αυτής της περιόδου) πρόεδρο της Super League, που ασκεί τα καθήκοντά του εκεί ως εκπρόσωπος, αποκλειστικά και μόνο, των τριφυλλομετόχων. Έκτοτε προστέθηκαν και άλλοι λόγοι, που καθιστούν επιτακτική την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του τέως ραλίστα.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι «φονιάδες» του Γκραντ - και ο κρανίου τόπος… Εκτύπωση E-mail
20.06.08
*Αφαιρούμε τον πίλο μας και αποκαλυπτόμαστε με θαυμασμό, ενεοί και εμβρόντητοι, μπροστά στο επενδυτικό πρόγραμμα του Ρωσοεβραίου «Γιου του Αβραάμ» (Αμπράμοβιτς) και του (ολοκληρωτικά απογόνου του Ισαάκ) προπονητή του! Αυτοί οι εκπληκτικοί πυγμάχοι και πρωτοφανούς ειδικού βάρους καρατέκα, αλλά και πρωταθλητές ελληνορωμαϊκής, με το φονικό βλέμμα και τα θηριώδη ένστικτα θα διαδραμάτιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις Νερωνικές αρένες ή σε τσιμπούσια ανθρωποφάγων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Σε 16 χρόνια γίνονται 100 - Να ζήσουν! Εκτύπωση E-mail
20.06.08

«Πάσαν αληθείην μυθείσθαι!»
ΟΜΗΡΟΣ

Χαρές και πανηγύρια! Γιορτάζουμε!
Τριφυλλικότεροι των τριφυλλοφόρων; Βεβαιότατα! Σίγουρα! Ασφαλώς! Αν και όταν αυτό απαιτεί και το επιβάλλει η ΑΛΗΘΕΙΑ, την οποία η πλευρά της κρατικής παράταξης ανέκαθεν, από γεννησιμιού και λίκνου της (1924 μ.Χ.) λάτρευε με… θανάσιμο μίσος…

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 28 - 36 από 38