Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Ανακοινώσεις Δ.Σ. ΠΕΦΟ
Ανακοινώσεις Δ.Σ. ΠΕΦΟ
Όπως αποκάλυψε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» (2006) Το «Green Vatopedi»… Εκτύπωση E-mail
22.12.08

Α’ ΜΕΡΟΣ (αλλά με νόμο!)

Το δημοσίευμα που ακολουθεί είχε καταχωριστεί στο φύλλο της 5-10-2006 της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ». Και ασφαλώς, η εφημερίδα αυτή θα επανερχόταν στο «ελληνοκινεζικό» νομοθετικό σκάνδαλο, αν ΔΕΝ μεσολαβούσε η απόκτηση ΚΑΙ της ιδιοκτησίας του καταπράσινου (και «κρατικού») «DERBY». Οπότε δικαιολογείται ο οριστικός «ποντικικός» ενταφιασμός του θέματος.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΦΟ Εκτύπωση E-mail
22.12.08

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού και ο πρόεδρός του κ. Κώστας Ν. Μπαρμπής, με την ευκαιρία της κορυφαίας εορτής της χριστιανοσύνης και στο κατώφλι του νέου έτους εύχονται ολόψυχα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το μπάσκετ του Αμαρουσίου τι σχέση έχει με το «Green Marfin Arena»; Εκτύπωση E-mail
22.12.08

Δώδεκα Απόστολοι και Άγιοι Πάντες! Εκεί στο Μαρούσι δεν υπάρχουν άλλοι διοικητικοί παράγοντες, απόμαχοι και «εν ενεργεία» καλαθοσφαιριστές, φίλαθλοι, αλλά και σεβόμενοι την ιδιότητά τους ως κατοίκων του ωραίου προαστίου, που να μη σηκώσουν θαρραλέα και ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ το ανάστημά τους για να προστατέψουν από τον «ιδιοκτήτη» της την ομάδα η οποία φέρει την ονομασία της πόλης;

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα… οφέλη του Σ. Κόκκαλη! Εκτύπωση E-mail
22.12.08

Κατά καιρούς ακούστηκαν από φαιδρούς, ανόητους, κακόπιστους, εμπαθείς ή ελαφρόμυαλους παιδαριώδεις (όσο και αστήρικτοι και έωλοι) ισχυρισμοί για δήθεν… οφέλη που αποκόμισε (και συνεχίζει να αποκομίζει) ο Σωκράτης Κόκκαλης από τότε που αναμείχθηκε στα κοινά του Ολυμπιακού. Αποφύγαμε μέχρι σήμερα να ασχοληθούμε με τις ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ αυτές, ακριβώς επειδή δεν προσφέρονται για ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ αντιμετώπιση.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εντυπωσιακή επιτυχία της εκδήλωσης της ΠΕΦΟ για το ζεύγος Νικ. Γουλανδρή Εκτύπωση E-mail
22.12.08
Η ψυχή, η καρδιά, το εκτυφλωτικής λάμψης και μοναδικού μεγαλείου παρελθόν του Θρύλου αναβίωσε, ανάγλυφο, ολοζώντανο, συγκλονιστικό, το πρωί της Κυριακής, στο νομαρχιακό Πολυχώρο «ΑΠΟΛΛΩΝ». Σε απόσταση ελάχιστων εκατοντάδων μέτρων από το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο γενιές ερυθρόλευκων παικτών συνέγραψαν την απλησίαστης ωραιότητας, εντιμότητας και λεβεντιάς ιστορία του Ολυμπιακού των Πανελλήνων.
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 18 από 38