Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Ανακοινώσεις Δ.Σ. ΠΕΦΟ
Ανακοινώσεις Δ.Σ. ΠΕΦΟ
Εισιτήρια διαρκείας Θ. 19 Εκτύπωση E-mail
15.07.10

Γνωστοποιείται στα μέλη της Κεντρικής ΚΑΙ Τοπικών και Κλαδικών ΠΕΦΟ ότι οι κάτοχοι διαρκών εισιτηρίων Θύρας 19 και κατά την προηγούμενη περίοδο θα μπορούν να τα ανανεώσουν (χωρίς να ισχύει δεδομένη η περσινή σειρά και αριθ. Θέσης) από τις 19 Ιουλίου και επί ΔΕΚΑ εργάσιμες ημέρες μετά. ΑΡΜΟΔΙΟΣ για όλους ο κ. Ελευθ. Δαγκλής, Αίθουσα Τύπου του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», τηλ. 6936-977777, ώρες 10 π.μ. – 6 μ.μ. καθημερινά, Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (για τα υπόλοιπα θέματα, όπως πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.: 210-483093, 4830937, 4830951). Μετά τη λήξη της προθεσμίας για τους «παλιούς» και μέχρις εξαντλήσεως θα διατίθενται σε μη κατόχους περσινών διαρκείας (σε όλες τις περιπτώσεις με καταβολή των συνδρομών Ερασ. Ολυμπιακού ΚΑΙ ΠΕΦΟ).

Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται στις τοπικές και κλαδικές ΠΕΦΟ των οποίων η θητεία των Δ.Ε. έληξε ή λήγει μέχρι 31-8-2010, ότι οφείλουν να την ανανεώσουν άμεσα (άρθρο 22 του Καταστατικού συνεννοούμενοι με τον κ. Ελευθ. Δαγκλή (Fax αποστολής: 210-4972640 ή 210-4953113 ή με courier στη διεύθυνση της Κεντρικής). 
 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μην αψηφήσετε το διάβημα Κόκκαλη Εκτύπωση E-mail
19.10.09

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν είναι, βέβαια, Νικόλας Πατέρας - αυτό έλειπε! Ούτε έχει σχέση οποιασδήποτε μορφής με τη νοοτροπία, τους στόχους και τις αντιλήψεις των μεγαλοκαρχαριών του πετρελαίου, που πρόσφατα απέκτησαν τις επτά εκατοντάδες των πρατηρίων της Shell, ούτε των φορέων των αραβικών πετροδολαρίων. Ο Σ. Κόκκαλης οικοδόμησε τις επιχειρήσεις του ΚΑΙ για την Ελλάδα. Απόδειξη η εξάπλωσή τους σε πέντε δεκάδες χωρών της αλλοδαπής. Αλλά και οι βραβεύσεις του στα δύο κορυφαία διεθνή fora - μόνου από ΟΛΟΥΣ τους επιχειρηματίες τούτου του τόπου, ΜΟΝΟΥ!

Διαβάστε περισσότερα...
 
«ΠΟΝΤΙΚΙ», 5-10-2006 Κινέζικη ΕΤΜΑ και τριφυλλοφόροι… Εκτύπωση E-mail
19.10.09

Α’ ΜΕΡΟΣ (Νόμος Γ. Σουφλιά)

Για όσους το αγνοούν: Το δημοσίευμα που ακολουθεί φιλοξενήθηκε στο φύλλο της 5-10-2006 της εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ». Και είναι βέβαιο, ότι το τρωκτικό θα επανερχόταν στο «ελληνοκινεζικό» νομοθετικό σκάνδαλο, αν δεν μεσολαβούσε η απόκτηση ΚΑΙ της ιδιοκτησίας του καταπράσινου (και «κρατικού») «DERBY». Οπότε δικαιολογείται ο οριστικός «ποντικικός» ενταφιασμός του θέματος. Πώς θα ήταν δυνατό να συμβεί το αντίθετο, όταν ο ΥΠΕΧΩΔΕϊκός νόμος προτάθηκε και υπερψηφίστηκε από όλες τις πτέρυγες της Βουλής; Ποιοι θα τολμούσαν να εναντιωθούν στα συμφέροντα και στις επιθυμίες των πετρελαϊκών, εφοπλιστικών και φαρμακοεισαγωγικών εταιρειών, με τις δεκάδες των εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών και τα αμύθητα πλούτη, αλλά και την ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ;

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τζόλε, για πάντα κοντά μας! Εκτύπωση E-mail
27.04.09

Αλήθεια, σε ποιο γήπεδο της χώρας, δεν άστραψε, επί περισσότερο από μία δεκατριετία, ακόμα και μετά από σοβαρούς τραυματισμούς, σε όλη της τη μεγαλειώδη έκταση, η ποδοσφαιρική αξία ενός τριανταεπτάχρονου… έφηβου, που κόσμησε πάντοτε (όσο ελάχιστοι στο παρελθόν) το ερυθρόλευκο συγκρότημα των θρύλων και της έντιμης δόξας: του Πέτρου Τζόρτζεβιτς. Ο οποίος, σε όλο το μάκρος της λαμπρής αγωνιστικής σταδιοδρομίας του στα ελληνικά γήπεδα επέδειξε εκπληκτικά ποδοσφαιρικά προσόντα και υποδειγματικό αθλητικό ΗΘΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρασκευά, σε θέλουμε κοντά μας! Εκτύπωση E-mail
27.04.09
Φίλε Παρασκευά, το συλλογίστηκες; Δεν θα αποτελεί φοβερή, βάναυση, βάρβαρη προσβολή για το (δύσμοιρο, ταλαίπωρο και με άπειρους πράσινους βιασμούς) ελληνικό ποδόσφαιρο να συνεχίσει την ενεργό δράση (όχι ως… αναπαραστάτης, αλλά ως παίκτης) ο Γκούμας και εσύ, ο εκατονταπλάσιας αξίας ΚΟΛΟΣΣΟΣ να έχεις αποχωρήσει πρόωρα και ενώ διαθέτεις ακέραιες τις δυνάμεις σου και σε περιβάλλει με απεριόριστη εμπιστοσύνη η Ηγεσία και ο μοναδικός λαός του Θρύλου;
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 38