Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης arrow Όλοι να επισκεφθούμε το Μουσείο μας!
Όλοι να επισκεφθούμε το Μουσείο μας! Εκτύπωση E-mail
19.10.09

Πρωτοπόρος και πρωταγωνιστής σε όλα, όπως αρμόζει στους θρύλους, στην τρισέντιμη δόξα και στην ασύγκριτη και απαράμιλλη ιστορία του, μόνιμα, σταθερά και αμετακίνητα ΠΡΩΤΗ «από καταβολής» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός προχώρησε στη δημιουργία του Μουσείου του. Το οποίο είναι προορισμένο να στεγάζει για τις σημερινές και κυρίως για τις επόμενες γενιές το σύνολο των διαθέσιμων και σωζόμενων στοιχείων, που αφορούν στην εκτυφλωτικής λάμψης πορεία και στα επιτεύγματά του, που «συγγράφηκαν» με καθαρά χέρια και λευκά μέτωπα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ΠΑΝΤΟΤΕ (και ΟΥΔΕΠΟΤE στα θλιβερά και γεμάτα σκιές ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, στα οποία διαπρέπουν άλλοι…).

Επικεφαλής αυτού του σπουδαίου από κάθε άποψη εγχειρήματος τοποθετήθηκε μία διακεκριμένη επιστήμονας, η κ. Αικατερίνη Τσαλιγοπούλου, που λατρεύει τόσο τον Θρύλο όσο και το κορυφαίας σημασίας αντικείμενο του έργου της.
Η ιδιότητά μου ως του παλαιότερου διοικητικού στελέχους του Ολυμπιακού και η υπερπενηντάχρονη ανιδιοτελής, πολύπλευρη και παλικαρίσια (παρά τις επανειλημμένες εναντίον μου απειλές) μου επιτρέπουν και μου επιβάλλουν να παρακαλέσω όλους όσοι (απόμαχοι παίκτες, προπονητές, συνεργάτες και προσωπικό όλων των κατηγοριών, δημοσιογράφοι, απλοί φίλαθλοι) συμβαίνει να διαθέτουν οποιουδήποτε είδους κειμήλιο ή αναμνηστικό ιστορικής αξίας να επικοινωνήσει με την προαναφερόμενη διευθύντρια του Μουσείου (αριθ. τηλ. 210-4143000) για την επώνυμη και τιμητική δωρεά, που θα καταχωριστεί στο σχετικό αρχείο. Φυσικά, είμαι και ο ίδιος στη διάθεση κάθε υποψήφιου δωρητή. Ακόμα: Να το επισκεφθούμε ΟΛΟΙ!
Κώστας Ν. Μπαρμπής
 
Επόμ. >