Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Πληροφορίες για Φιλάθλους arrow Η έκθεση της ΠΕΦΟ στο Μουσείο
Η έκθεση της ΠΕΦΟ στο Μουσείο Εκτύπωση E-mail
19.10.09

Η διοργανούμενη από την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού και υπό την αιγίδα των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη (Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Γιάννη Μίχα (Νομάρχη Πειραιά) και Παναγ. Φασούλα (Δημάρχου Πειραιά) έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, καλλιτεχνικής φωτογραφίας, με τίτλο «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ» μεταφέρεται, από 18 μέχρι 29 Νοεμβρίου 2009, στο Μουσείο του Ολυμπιακού (Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», δίπλα στο «Red Store»).

Τα εγκαίνια της έκθεσης (με παρουσία των Προέδρων ΠΑΕ και Ερασ. Ολυμπιακού) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ., ενώ θα παραμείνει ανοικτή ώς τις 21 του ίδιου μήνα, με ώρες λειτουργίας (πλην Δευτέρας): Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 11-5, Παρασκευή 11-10 τη νύκτα, Σάββατο και Κυριακή 11-3.

Στον εντυπωσιακά ευρύ χώρο της έκθεσης παρουσιάζουν έργα τους οι καλλιτέχνες Γιάννης Μίχας, Αικατερίνη Τσαλιγοπούλου, Ευγνώμων Διαλετής, Σπυρ. Δημητράκης, Γιάννης Φρονιμίδης, Γιώργος Ρουμελιώτης, Δημ. Καρακατσάνης, Καλλιόπη Σαπεροπούλου, Ανδρέας Καλογερόπουλος, Τάσος Κατοπόδης, Πόπη Λαϊου, Σοφία Γεραλή, Ελένη Σακελλαρίου, Αντώνης Καλαντζής, Χρίστος Πιπίνης και όσοι θα δηλώσουν συμμετοχή ώς τις 30 Οκτωβρίου στην ΠΕΦΟ (6974-327117, 6940-073307, 6937-534188, 210-4953113 αυτ. τηλεφ.).
Σημειώνεται ότι μεταξύ των εκθεμάτων περιλαμβάνονται δύο προσωπογραφίες του Ηγέτη του Θρύλου Σωκράτη Κόκκαλη, πορτρέτα του Κώστα Ν. Μπαρμπή και Αντώνη Γλύκα, το εξαίρετο γλυπτό του Γιώργου Ρουμελιώτη για τους ηρωικούς νεκρούς της 8-2-1981, φωτογραφίες της εποχής Μπούκοβι και παλιότερων, προσωπογραφίες απόμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, πολυάριθμα έργα ζωγραφικής, αλλά και πρωτότυποι πίνακες ζωγράφου από το Παρ. ΠΕΦΟ Γυναικών Ν. Κορινθίας (επάνω σε τζάμι με οδοντογλυφίδα αντί για πινέλο).
Κατά τα εγκαίνια η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.
Η ΠΕΦΟ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της στη Διευθύντρια του Μουσείου, διαπρεπή επιστήμονα και άνθρωπο των Καλών Τεχνών, κ. Κατερίνα Τσαλιγοπούλου, για την εργώδη συμπαράστασή της στην οργάνωση της έκθεσης. Για την αρωγή αυτή η ΠΕΦΟ θα την τιμήσει σε προσεχή εκδήλωσή της.
 
< Προηγ.   Επόμ. >