Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης arrow «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»: ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
«Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»: ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Εκτύπωση E-mail
20.06.08

Γ’ ΜΕΡΟΣ

Διατυπωνόταν (αβάσιμα άραγε;) στην (αναφερόμενη στη νέα κρατικοδημοτική ΔΩΡΕΑ στην κρατική ομάδα του πράσινου καθαροδευτεριάτικου χαρταετού, των προσφορών -μήπως ήταν από τα αμπελοχώραφά της;-, της κ. Μητσοτάκη-Κούβελου, του εξαμηνίτη «δημάρχου» Θ. Μπεχράκη, του Αρχισαρακατσάνου που εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και κομπάζει για τον δίμετρο Πανάθα του, του γαλαντόμου με χρήματα -45 δισ.!- των φορολογομένων Γ. Αλογοσκούφη) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των φαρμακοεισαγωγέων η άποψη ότι το «ΛΙΚΝΟ του… Γυμναστικού Παναθηναϊκού Ομίλου» (κατά το ψήφισμα της Δ’ Εθνοσυνέλευσης) «δεν μπορεί να παραχωρηθεί για να αυξήσει ο οιοσδήποτε την προσωπική του περιουσία».
*Ως προς το πρώτο σκέλος: Ο αφορισμός θα ευσταθούσε, αν η Περιβόλα (το… λίκνο) ΑΝΗΚΕ στο… Γυμναστικό Π.Ο. Αλλά ΔΕΝ ανήκει. Και αφού ΔΕΝ ανήκει, πώς… δεν μπορεί να παραχωρηθεί; Ανήκει κατά κυριότητα στο Δήμο Αθηναίων και αν οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλιά του δεν είχαν υποπέσει στο σοβαρότατο παράπτωμα της ΑΠΙΣΤΙΑΣ προς αυτόν, θα είχαν διεκδικήσει την άμεση επιστροφή ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ όταν έπαψε να χρησιμοποιείται για τέλεση ποδοσφαιρικών αγώνων και εκμισθώθηκε στην «ακαδημία» του νεκραναστημένου Μπουμπλή-Ρότσα…
*Αλλά ας υποτεθεί ότι «μπορούσαν να το παραχωρήσουν» και το έπρατταν: Ποιος θα ήταν ο «οιοσδήποτε» του οποίου θα αυξανόταν η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ; Το ερώτημα είναι καθαρά και απόλυτα «φιλολογικό», έστω και αν δεν κατονομάζεται: Πρόκειται για τον μεγαλομέτοχο (ή, μάλλον, αποκλειστικό και μοναδικό φορέα και κάτοχο των μετοχών) της ΠΑΕ με το εθνικό ιρλανδικό σύμβολο - εκτός αν ενδέχεται να είναι άλλος αυτός που θα αυξήσει την προσωπική του περιουσία με την ανταλλαγή του… λίκνου με το τεράστιο βοτανικιώτικο ποδοσφαιροπισινοεμπορικό συγκρότημα…

Ο Οργανισμός Ιπποδρομιών!

Γνωρίζουν τι υποστηρίζουν οι Διόσκουροι φαρμακοεισαγωγείς: Σε ποιον ανήκει κατά κυριότητα, νομή και κατοχή το (οικογενειακό) αθλητικό κέντρο της Παιανίας για την κατασκευή του οποίου είχε συμβάλει (χωρίς βέβαια να επέμβει καμία εισαγγελική αρχή - αλίμονο!) με επιχορήγησή της η τότε διοίκηση του ΟΔΙΕ; Γιατί, άραγε, ο ΟΔΙΕ, ο ΟΠΑΠ, ο διάβολος και ο τρίβολος δεν επιχορήγησαν με ένα έστω ευρώ την κατασκευή του αθλητικού κέντρου στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, το οποίο δεν ανήκει στην οικογένεια Κόκκαλη αλλά στον Ερασιτεχνικό Ολυμπιακό; Φυσικά, για τον ίδιο λόγο για τον οποίο ουδέποτε παραχωρήθηκε στον τρισέντιμο, μπεσαλή και «καλαβριοφόρο» Ολυμπιακό η ΔΩΡΕΑΝ χρήση του Σταδίου «Καραϊσκάκη» (ή άλλου), όπως συμβαίνει από το 1924 (έτος ίδρυσής της) με την ομάδα του βαλιτσοφόρου παράγοντα, των λουλουδιών, των μηδενικών συμβολαίων, των παραρτημάτων, των κοριών, του Κιάπε και του Ζουμπογιώργου, του Μπιτέρνα, του Ντεμέλλο και του Μπουμπλή και με τη δημοτική Περιβόλα: γιατί οι χρήστες του παχύρρευστου παραγώγου του πετρελαίου γαλαζοαίματοι πατρίκιοι είναι το ευνοούμενο τέκνο όλων των παρατάξεων και καθεστώτων, ενώ ο μυστακοφόρος ΘΡΥΛΟΣ ενοχλεί τους εκάστοτε σουσουδικούς επιβήτορες της εξουσίας εξαιτίας της ταπεινής πειραιώτικης καταγωγής.
Από τη μία οι «πλαστελίνοι». Και από την άλλη οι γαύροι. Εξουσιαστές, να χαίρεστε τους πρώτους. Εμείς αισθανόμαστε περήφανοι που ανήκουμε στους δεύτερους. Τους από κάθε άποψη ΑΝΤΡΕΣ!

«Κατοχυρώθηκαν…»

Όχι, οι Διόσκουροι φαρμακοεισαγωγείς «δεν έχουν αντίρρηση για το γήπεδο του Βοτανικού, αρκεί να κατοχυρώνονται τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού Α.Ο.».
Άσχετα από το ότι το (εξ υποκλοπής προερχόμενο) ψήφισμα του 1924 δεν αναφέρεται (για τη ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ της Περιβόλας) σε κανέναν ΠΑΟ, αλλά στο «Γυμναστικό Παναθ. Όμιλο» (;), ποια είναι τα συμφέροντα του ΠΑΟ, την κατοχύρωση των οποίων απαιτούν οι χρυσοκάνθαροι του φαρμακευτικού τομέα; Μα, η συνέχιση της ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ για τη χρήση χώρου δημοτικής ιδιοκτησίας. Χάρη στην οποία καρπώθηκαν μέχρι σήμερα από το 1924 ποσό μεγαλύτερο από 45 ΔΙΣ. ΔΡΑΧΜΕΣ!
Αυτά κι αν είναι συμφέροντα! Συμφεροντάρες! Έτσι εύκολα παραμερίζονται, λησμονούνται και διαγράφονται;
«Beati possidenttes!» Μακάριοι οι κατέχοντες!
Τι σημαίνει «κατοχυρώνω τα συμφέροντά μου»; Ότι συνεχίζω (στον αιώνα τον άπαντα) να απολαμβάνω χωρίς καμία φαλκίδευση τα προνόμια, που είχα επί ογδόντα δύο χρόνια: Δηλαδή, ότι μου παραχωρείται ΚΑΙ ΠΑΛΙ, για δεύτερη φορά, ΤΖΑΜΠΑ η χρήση δημοτικής έκτασης, χάρη στην οποία αποκομίζω τεράστια χρηματικά οφέλη κάθε χρόνο! Όχι να παραιτηθώ εγώ από τα προνόμια αυτά, «για να αυξήσει την προσωπική του περιουσία ο οιοσδήποτε τρίτος» - με άλλα λόγια, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, με άλλα λόγια ο Όμιλος της Μότορ Όιλ και η μικροεφοπλιστική (των 36 σκαφών!) Avin International.
Υπάρχει λογικός και εχέφρων πολίτης που να διαφωνήσει;

Και άλλοι «ρόλοι»…

Αγνοούμε (πώς θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά;) τον πραγματικό ρόλο και αποστολή της επιτροπής, της οποίας προΐσταται ο κ. Σκυλακάκης. Τα πολυσυζητούμενα δεν μας αφορούν και δεν μας ενδιαφέρουν – αφήνουμε στο μέλλον να έχει την τελευταία λέξη. Αλλά ποιο λόγο έχουν οι αδελφοί «καθέτου εφορμήσεων» (και θαυμαστές των εξαίρετου ήθους χρηστών αεροβόλων όπλων) να ομιλούν για «τεκταινόμενα» (ασφαλώς στα παρασκήνια) ώστε «να μάθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού την αλήθεια»;
Αφού υπάρχει αλήθεια και αφού ασφαλώς την κατέχουν οι φαρμακοεισαγωγείς, ΓΙΑΤΙ δεν την αποκαλύπτουν για να την πληροφορηθούν όχι μόνο οι ευγενέστατοι λάτρεις των τριφυλλοφόρων, αλλά ΟΛΟΙ ανεξαίρετα οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες, οι οποίοι σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% απεχθάνονται και περιφρονούν την παράταξη των λουλουδιών και των Μπουμπλήδων…
Αλλά οι «ερασιτεχνικοί» διαβεβαιώνουν, επίσης, ότι θα προασπιστούν εκτός από τα συμφέροντα και «την πολύχρονη ιστορία του συλλόγου τους». Πολύχρονη είναι, αφού δρομολογήθηκε τότε που ιδρύθηκαν: το 1924. Το ζήτημα είναι από ποια συστατικά αποτελείται αυτή η… «ιστορία». Τα παραθέσαμε συνοπτικά στο πρώτο άρθρο μας, η επανάληψή τους θα μας προκαλούσε στομαχικές διαταραχές… Και βέβαια να την προασπιστούν. Υπερασπίζεται κανείς αυτό που έχει… πού να βρει, λόγου χάρη, την ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ, γραμμένη με καθαρά χέρια και λευκά μέτωπα;
Πάντως, δεν έχουν… αντίρρηση για τη δωρεάν έκταση των 300 στρεμμάτων στο Βοτανικό. Για τα 45 δισ. του Γ. Αλογοσκούφη. Για την τζάμπα κατασκευή του τεράστιου συγκροτήματος.
Αυτό και αν είναι… παραχώρηση!
Υποκλινόμαστε με δέος. Τέτοια κατανόηση απέναντι σε κράτος και δήμο; Μοναδική και χωρίς προηγούμενο!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ

ΥΓ.: Ωραία, από εκεί να δίνετε! Τέκνο σας είναι, του κράτους και των μεγαλοπαραγόντων του, νόμους φτιάξατε για την ελληνοκινεζική ΕΤΜΑ (τώρα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» τσιμουδιά, γιατί έγινε συνιδιοκτήτης του DERBY…), δάνεια δισεκατομμυρίων ο… βαθύπλουτος Δήμος Αθηναίων για να αγοράσει εκτάσεις, για χάρη των τριφυλλοφόρων, εκτάσεις από την Εθνική, εκατοντάδες βιοτέχνες διώχνετε και πετάτε εργαζομένους στο δρόμο. Γιατί; Για να δωρίσετε εσείς, το ΚΡΑΤΟΣ, 300 στρέμματα και να ανεγερθούν με ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΡΙΤΩΝ τρία γήπεδα (το ένα 50.000 θέσεων), κλειστό κολυμβητήριο, κολοσσιαίων διαστάσεων εμπορικό κέντρο, ώστε να μη δαπανήσουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ (ποιες;) η Μότορ Όιλ και η AVIN INTERNATIONAL (των 36 σκαφών).
Ωραία και εύγε σας! «Πράσινοι» είστε σχεδόν όλοι (οι άλλοι γλώσσα έχουν και μιλιά δεν έχουν…), τις εφημερίδες, τους τηλεοπτικούς διαύλους, τα ραδιόφωνα έχετε μέγιστη ανάγκη (κάλπες στήνονται…), σας κατανοούμε.
Σαράντα ψωροστρέμματα ΧΩΜΑ δεν πάει η καρδιά σας να μεταβιβάσετε στον ΑΣΤΕΓΟ επί 83 χρόνια Ολυμπιακό; Έστω όχι από συμπάθεια. Αλλά ούτε σε εφαρμογή του άρθρου 4 του Συντάγματος;

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ

 
< Προηγ.   Επόμ. >