Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
Γιάννης Χρυσικόπουλος: «Χρυσό» ερυθρόλευκο διοικητικό στέλεχος! Εκτύπωση E-mail
20.06.08
Ακριβώς επειδή, επί σαράντα πέντε χρόνια (όσα διακονούμε με υποδειγματική ανιδιοτέλεια και σε όλους ανεξαίρετα τους τομείς δραστηριότητας) αντιμετωπίζαμε τα ερυθρόλευκα «πράγματα» με καθαρό βλέμμα και πνεύμα (χωρίς υπολογισμούς και οφέλη οποιασδήποτε μορφής) σπανιότατα λαθέψαμε στις τοποθετήσεις, στις κρίσεις, στα σχόλιά μας. Και, βέβαια, στις αξιολογήσεις μας.
Μια από αυτές ήταν όσα (παρά την αντίθετη επιθυμία του, εξαιτίας της γνωστότατης μετριοφροσύνης του) είχαμε υποστηρίξει παλιότερα, για τα (επάξια «αναβαθμισμένα» σήμερα) καθήκοντα, ρόλο και αποστολή του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ των θρύλων και της μπέσας Γιάννη Χρυσικόπουλου.
Τα θυμίζουμε:

«Άριστος τεχνοκράτης»

Οι αριθμοί αποτέλεσαν πάντοτε -και, φυσικά, συνεχίζουν να το πράττουν- τις περισσότερο πειστικές και αδιαφιλονίκητες αποδείξεις για γεγονότα και ισχυρισμούς. Και ενώ ο κ. Λούβαρης στον τομέα των διαπραγματεύσεων για την ένταξη (ή αποχώρηση δικαιούχων αποζημίωσης) παικτών στο ερυθρόλευκο έμψυχο δυναμικό αποδείχτηκε μαιτρ (αν όχι «διαπραγματευτικός πρύτανης»), ο άριστος τεχνοκράτης (Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ του Θρύλου και της Α.Ε. του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» κ. Γ. Χρυσικόπουλος, που έχει αναλάβει την ευθύνη της επιχείρησης αύξησης των εσόδων της πρώτης το πέτυχε ήδη, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και με τρόπο και με μεγέθη εντυπωσιακά (ασφαλώς τα σημερινά είναι εντυπωσιακότερα):
*Στον κλάδο της προβολής, ιδιώτη (και όχι κρατικού οργανισμού, όπως συμβαίνει με τους τριφυλλοφόρους από την εποχή του… κατακλυσμού του Δευκαλίωνα) στις φανέλες των ερυθρόλευκων ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε άκρως ευχάριστο άλμα από 2,5 σε 4 εκατομμύρια ευρώ.
*Στο πεδίο των εσόδων από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων το άλμα ήταν «επί κοντώ», καθώς το σύνολο των 3 εκατομμυρίων ευρώ της περιόδου που μόλις έληξε, θα υπερβεί κατά τη νέα τα 5.000.000!
*Με συνεχείς και εργώδεις προσπάθειες πέτυχε να αυξηθεί ο συνολικός αριθμός (συνεπώς και τα ποικίλων μορφών έσοδα) των εταιρειών (πάντοτε ιδιωτικών!), που συνεργάζονται με την αθλητική παράταξη των θρύλων, της αδιάβλητης δόξας και των έντιμων επιτευγμάτων (την ομάδα που λατρεύει με τη μορφή οιονεί θρησκείας τουλάχιστον ο μισός ελληνισμός) με την ιδιότητα του χορηγού (επικοινωνίας, προσφοράς αθλητικού και άλλου υλικού, «υποστηρικτικά» ή με άλλη μορφή). Μία συνεργασία, που ως συνολική αποτίμηση αξίας των επιμέρους παροχών είναι πιθανότατο να φτάσει το επίπεδο των πέντε εκατομμυρίων ευρώ!

Άλλα έσοδα - έξοδα

Εξυπακούεται ότι θα υπάρξουν και κατά την προσεχή περίοδο έσοδα προερχόμενα από την άμεση και ευθεία συμμετοχή (ως πρωταθλήτριας) της ομάδας μας στο Champions League, από τα εισιτήρια των σχετικών αγώνων και από τα αντίστοιχα του εσωτερικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
*Με βάση τα πάντοτε ανταποκρινόμενα προς την πραγματικότητα στοιχεία, τα οποία φιλοξενούνται στο διαδικτυακό τόπο του διεθνούς άτυπου ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου η αξία των παικτών που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο έμψυχο δυναμικό του Θρύλου (μετά την αποχώρηση) της μισής ομάδας!) είναι σαφώς μεγαλύτερο από την αντίστοιχη του συνόλου των παικτών κρατικής και ημικρατικής ομάδων. Όταν γίνει η αξιολόγηση και αποτίμηση και των νέων αποκτημάτων, η διαφορά από τριφυλλοφόρους και ΑΕΚ 44 των χαρισμένων (με ΑΠΙΣΤΙΑ κρατικών λειτουργών προς το δημόσιο) 80 δισεκατομμυρίων θα είναι αντίστοιχη προς τη διαφορά ημέρας και νύκτας…
*Επίσης, στο ενεργητικό του κ. Χρυσικοπούλου καταχωρίζεται (μολονότι το μέτρο δυσαρέστησε ορισμένους καλομαθημένους) και η προσπάθειά του (απέδωσε ήδη) να περιοριστεί μέχρι εκμηδενισμού ο όγκος των ποικίλων κατηγοριών τζαμπατζήδων, που όχι μόνο εισέβαλαν στο λεγόμενο χώρο των επισήμων, αλλά και με την κατάληψη των διαδρόμων γίνονταν αιτία χρηματικής τιμωρίας του Ολυμπιακού από την UEFA.
Δικό μας, των μοναδικών σε ένταση και έκταση πάθους, λατρείας, αγάπης πιστών του Θρύλου, χρέος είναι να περιβάλλουμε με την απέραντη αφοσίωση και εκτίμηση τον Ηγέτη του. Και να πλημμυρίζουμε, σε όλους ανεξαίρετα τους αγώνες της πολυφίλητης ομάδας μας, το στάδιο που φέρει το όνομα του Σταυραετού της Ρούμελης (και επαίσχυντα δολοφονημένου από τους Άγγλους) Γεωργίου Καραϊσκάκη. Αλλά και να προσθέτουμε καθημερινά χιλιάδες μέλη στα μητρώα του συλλόγου μας!»
Αυτό ήταν το τότε άρθρο μας.
Όπως και σε πάμπολλες άλλες περιπτώσεις και στη συγκεκριμένη οι εξελίξεις μάς επαλήθευσαν.
Υπάρχουν στελέχη που αξίζουν, σε χρυσάφι, περισσότερα από τα τριάντα εκατομμύρια πράσινα ευρώπουλα…

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ

 
< Προηγ.   Επόμ. >