Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
Εσύ, λαέ, σκάσε και πλήρωνε… Εκτύπωση E-mail
20.06.08
Μπορεί οι κομπασμοί, οι λοιδοριστικοί, μειωτικοί και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί για τους αντιπάλους τους, οι κάθετες εφορμήσεις μέσα στο παρκέ (που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα τους είχαν θέσει οριστικά και ισόβια εκτός φίλαθλης ιδιότητας) μπορεί να φέρουν τη σφραγίδα της αστειότητας (ή και χειρότερη), αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΑ όσα κατάγγειλε από το βήμα της Βουλής αρχηγός κόμματος (συγκεκριμένα ο Γ. Καρατζαφέρης). Και τα οποία εξηγούν με απλά λόγια, αλλά και με αριθμούς, πώς οι αδίστακτοι καρχαρίες του πλούτου ρουφούν στην κυριολεξία το αίμα των ασθενών (και των συγγενών τους), για να οικοδομήσουν οικονομικές αυτοκρατορίες. Και για να σπαταλούν τεράστια ποσά (ενώ το ένα τέταρτο του ελληνικού λαού ζει κάτω από τα όρια της έσχατης πενίας) για αποκτήσεις καλαθοσφαιριστών, που χαρίζουν (κοκορίστικα…) ύψος στο δικό τους μπόι και μάκρος στη γλώσσα τους…

«Κύριε πρωθυπουργέ», τόνισε ο αγορητής, για να μπορέσετε να προσφέρετε ομελέτες, θα πρέπει να σπάσετε αβγά. Εσείς προσπαθείτε να μας πείσετε, ότι έχουμε ομελέτα μπροστά μας, αλλά δεν βλέπουμε τα τσόφλια. Πρώτα πρώτα για τις φαρμακοβιομηχανίες και τους φαρμακοεισαγωγείς. Το κουτάκι με τα φάρμακα που Ο ΠΟΛΙΤΗΣ το π ληρώνει 20 μέχρι 25 ευρώ έχει κόστος 50 λεπτά. Όλα τα άλλα είναι ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ, που γίνονται ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ. Πληρώνει ο ασθενής λαός το φάρμακό του, για να πάρουμε έναν καλό Αμερικανό παίκτη στο μπάσκετ. Αλλά κανείς δεν αντιδρά!» (Σημ. ΠΕΦΟ: Φυσικά, οι πρώτοι που κατάπιαν τη γλώσσα τους είναι οι λαλίστατοι αδελφοί Στούκας ή Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης, εκλεκτά στελέχη και του Παντριφυλλιακού Επαναστατικού Κινήματος, ΠΕΚ…) «Και βεβαίως ΕΣΕΙΣ είστε Παναθηναϊκός!» (Σημ. ΠΕΦΟ: Αν είναι δυνατό! Και δεν του φαίνεται, ούτε του έχει ξεφύγει ποτέ τίποτα…). «Συνεπώς, πρέπει να αντιδράσει ο ελληνικός λαός, που πληρώνει αφάνταστα ακριβά τα φάρμακά του.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ να το ελέγξετε;» (Σημ. ΠΕΦΟ: Όχι, βέβαια! Να χάσουμε τα πρωτεία στο μπάσκετ; Και το «Παύλε, Θεέ, πάρε την ΠΑΕ»;). Πληρώνουμε τα ακριβότερα φάρμακα στην Ευρώπη!» (Σημ. ΠΕΦΟ: Μόνο;). «Έπαιρνα τα ίδια φάρμακα στις Βρυξέλλες στη μισή τιμή από την Αθήνα! ΕΛΕΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!».
Το «έλεος» το έδειξε το τριφυλλοπράσινο κράτος: ΤΖΑΜΠΑ 300 στρέμματα και τρία γήπεδα, κολυμβητήριο, εμπορικά κέντρα για τους κεφαλαιοκράτες και καρχαρίες των φαρμάκων, του πετρελαίου και του εφοπλισμού.
Εσύ, λαέ, σκάσε και πλήρωνε. Άλλωστε, τώρα με τις… λέσχες εξαλείφεται και η βία. Τυχεροί Έλληνες…

ΥΓ. 1: Επειδή -με δόλια σκοπιμότητα- κάποια πρασυνοφυλλάδα υποστήριξε, ότι ένας από τους ελάχιστους μη τριφυλλόδουλους διαιτητές επρόκειτο δήθεν στο μέλλον (!) να αναλάβει διοικητικό αξίωμα στον Ολυμπιακό, οι ΚΕΔίτες τον απέκλεισαν. Αλλά ο Ζαβλανός και ο Κουκουλεκίδης και ο Παπαδημητρίου συνεχίζουν το… πρασινοθεάρεστο έργο τους. Ως πότε; Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο ακόμα. Αλλά όλα τα εξουσιαστικά έχουν το τέλος τους – κατά παγκόσμια και χωρίς εξαιρέσεις αρχή!
ΥΓ. 2: Κοντά στον Γιαννάκη, όλοι, ολόψυχα. Ποτέ τα κατεστημένα δεν γκρεμίστηκαν σε ΜΙΑ ημέρα!

 
< Προηγ.   Επόμ. >