Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης arrow Κύριε Φασούλα, περιμένουμε να γίνεις μπροστάρης!
Κύριε Φασούλα, περιμένουμε να γίνεις μπροστάρης! Εκτύπωση E-mail
20.06.08

Γ’ Μέρος

Και βέβαια όλα αυτά τα κόλπα και τα τερτίπια (που ξαφνικά ανέκυψαν, μόλις η ΟΥΕΦΑ έκρινε ακατάλληλη για τα Κύπελλά της τη δωρεάν χρησιδανεισμένη από το 1924 Περιβόλα, από το τζαμπατζιλίκι της οποίας οι πετρελαιοεφοπλιστάδες ενθυλάκωσαν μόλις 45.000.000.000 δραχμές…) είχαν την άνωθεν ευλογία, κάλυψη ή εντολή. Αλίμονο!

Εδώ φτάσαμε στο σημείο να υψώνονται καθαροδευτεριάτικοι τριφυλλοχαρταετοί από πρωθυπουργικά χέρια (ελπίζουμε να τους ξαναπολαύσουμε συντομότατα…) και δεν θα δίνονταν διαταγές αρχικά για το Γουδί, μετά για το Ελληνικό και ύστερα για το Κουβελουμητσοτακικό εφεύρημα της… διπλής ανάπλασης: Της Περιβόλας, που ΑΝΗΚΕΙ κατά κυριότητα στο δήμο Αθηναίων και έκτασης 300 στρεμμάτων (!) στο Βοτανικό (1,5 χιλιόμετρο από την Ομόνοια!) που ΑΝΗΚΟΥΝ στο δήμο Αθηναίων, στην Εθνική Τράπεζα και στην κινεζοελληνική ΕΤΜΑ, κατά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, στις οποίες προχώρησε «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» π. D. (προ «Derby»…), φυσικά.
Και όπως αναγράφηκε, ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος της πρωτεύουσας (που, πάντως, δεν είχε περιλάβει στο πρόγραμμά του σχέδιο προσφοράς 300 στρεμμάτων, τριών γηπέδων, κλειστού κολυμβητηρίου και απέραντου εμπορικού κέντρου με μπουζουκτσίδικα στη μέγιστη πετρελαϊκή Motor Oil και στη μεγάλη εφοπλιστική Avin International…) «ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στο θέμα της… διπλής ανάπλασης των περιοχών του Βοτανικού και της λεωφόρου Αλεξάνδρας» (το Περιβόλα προφασίζονται ότι το αγνοούν οι δημοσιογράφοι…).
Ώστε ο δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε τον προκαθήμενο της εξουσίας για το τερατώδες συγκρότημα, που θα χαριστεί στους κεφαλαιοκράτες πετρελαίου και εφοπλισμού, καλομαθημένους επί ΟΚΤΩ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ στο ΔΩΡΕΑΝ και στο ΤΖΑΜΠΑ και στις παντοειδείς κρατικές παροχές, θωπείες , προσφορές και στηρίξεις.

Εμπρός Παναγιώτη!
Ο πρώτος πολίτης του Πειραιά, έστω και αν ανήκει σε άλλο πολιτικό στρατόπεδο, ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ και ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ να υιοθετήσει τον ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ της ΠΕΦΟ; Και να αξιώσει, σε εφαρμογή του άρθρου 4 του Συντάγματος και για ΜΕΡΙΚΗ, έστω, αποκατάσταση των όρων ισότητας, μετά από ογδόντα τρία χρόνια, να μεταβιβαστεί στον κορυφαίο χορηγό σε έμψυχο υλικό του εθνικού αθλητισμού σε όλους τους τομείς Ολυμπιακού η κυριότητα του δωρισμένου το 1896 από την Ε.Η.Σ. στην Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων (για κατασκευή Ποδηλατοδρομίου) οικοπέδου, όπου με ΔΑΠΑΝΕΣ του (και όχι ΤΖΑΜΠΑ!) ο Σωκρ. Κόκκαλης κατασκεύασε το Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»;
Όταν:
*Ο ερυθρόλευκος λαός, με τα μισθώματα χρήσης ογδόντα χρόνων, ΑΓΟΡΑΣΕ δέκα φορές αυτό το οικόπεδο!
*Το καθαγίασαν με το ΑΙΜΑ και τη ΖΩΗ τους ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ, που θυσιάστηκαν (όχι στο βωμό της βίας, αλλά) της αγάπης, αφοσίωσης και λατρείας τους για τον μπεσαλή και τρισέντιμο Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού!
Ως πότε, κύριε δήμαρχε του Πειραιά, η πόλη σας και ο Ολυμπιακός της θα είναι το απόπαιδο και ο «αποδιοπομπαίος τράγος» της εξουσίας από καταβολής ποδοσφαίρου σε τούτη τη χώρα; Ας τους δώσουν, μετά την Περιβόλα, και το μισό Βοτανικό. Αρκεί να παραχωρήσουν την ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ του γηπέδου της ΘΥΣΙΑΣ στον Ολυμπιακό μας!
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ

ΥΓ. Αλλά σε πολιτικές (κραυγαλέα φιλοτριφυλλικές στήλες) θαυμάσαμε (και ενθουσιαστήκαμε με) περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η απλή «ενημέρωση» μας ενέβαλε σε σκέψεις και ανησυχίες. Μας πληροφορεί η καλή φιλοκυβερνητική εφημερίδα:
«Στα ειδικότερα θέματα του δήμου Αθηναίων έμφαση δόθηκε στην πορεία ανέγερσης του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού και της διπλής ανάπλασης». (Σημ. ΠΕΦΟ: Από ποιους και σε ποια έκταση θα ανεγερθεί; Πώς θα είναι «νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού», αφού και η έκταση ανήκει σε άλλους και τα δισεκατομμύρια θα τα βάλουν τρίτοι; Γιατί αυτό είναι θέμα του δήμου Αθηναίων και του πρωθυπουργού και όχι των μεγαλοκαρχαριών της Motor Oil και της Avin International;). «Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε τη συμπαράσταση της κυβέρνησης» (Σημ. ΠΕΦΟ: Και άλλη; Έκταση της ΕΤΜΑ τζάμπα εξασφάλισε ο ΥΠΕΧΩΔΕ, 45 δισ. δραχμές χορήγησε ο επί της… Οικονομίας και των «οικονομιών» υπουργός – και άλλη συμπαράσταση;), «προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που παρουσιάζονται, γραφειοκρατικές ή μη…».
Ορθότατο. Να ανασκουμπωθεί ολόκληρη η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός, για να στεγαστεί η Motor Oil, οι δισεκατομμυριούχοι φαρμακοεισαγωγείς, τα κολυμβητικοϋδατοσφαιρικά τμήματά τους και να απολαμβάνουν άνετα οι εφοπλιστικοπετρελαιοπένητες τις εισπράξεις από κολοσσιαίο εμπορικό κέντρο. Τέτοια εντολή δεν έδωσε το 2004 ο ελληνικός λαός; Δώστε και με τα δύο χέρια!
ΑΛΛΑ ΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΤΩΡΑ!
 

 
< Προηγ.   Επόμ. >