Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
Οι «φονιάδες» του Γκραντ - και ο κρανίου τόπος… Εκτύπωση E-mail
20.06.08
*Αφαιρούμε τον πίλο μας και αποκαλυπτόμαστε με θαυμασμό, ενεοί και εμβρόντητοι, μπροστά στο επενδυτικό πρόγραμμα του Ρωσοεβραίου «Γιου του Αβραάμ» (Αμπράμοβιτς) και του (ολοκληρωτικά απογόνου του Ισαάκ) προπονητή του! Αυτοί οι εκπληκτικοί πυγμάχοι και πρωτοφανούς ειδικού βάρους καρατέκα, αλλά και πρωταθλητές ελληνορωμαϊκής, με το φονικό βλέμμα και τα θηριώδη ένστικτα θα διαδραμάτιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις Νερωνικές αρένες ή σε τσιμπούσια ανθρωποφάγων.

Δυστυχώς, ούτε η παρουσία του Πλατινί δεν στάθηκε επαρκής, για να πείσει τη (μόνιμα αντιολυμπιακή Ουεφαϊκή) διαιτησία να εφαρμόσει ΙΣΟΜΕΡΩΣ τους κανονισμούς. Και τον ημίτυφλο σφυρικτροφόρο να θυμηθεί, ότι τις ερυθρού χρώματος κάρτες δεν του τις χορήγησαν για εναποθήκευση στο θυλάκιό του. Αλλά για επίδειξη στις περιπτώσεις (δολο)φονικών, βάρβαρων και αντιαθλητικών λακτισμάτων, όχι στις «παρειές» της μπάλας, αλλά στα σώματα -κατά προτίμηση, στα πόδια- αντιπάλων. Ερώτηση προς τους καλόπιστους (και μη εμπαθώς και αβυσσαλέα εχθρούς της δόξας, της αίγλης, της λεβεντιάς, του ανδρισμού, της εντιμότητας του ΘΡΥΛΟΥ) γνώστες των κανονισμών που διέπουν το «Βασιλιά των Αθλημάτων»:
Επιτρεπόταν να συνεχίζει και να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με πλήρη τη σύνθεσή της η ταξιαρχία των φονιάδων («Killers») του Γκραντ;
*Στην Τούμπα των κατά γενική αναγνώριση… ευγενέστερων «φιλάθλων» της Νυφούλας του Θερμαϊκού (που συντηρείται επί χρόνια στη ζωή με ενέσεις κρατικών χορηγιών και παροχών και χάρη στη σίτιση με το αχαλίνωτο αντιολυμπιακό μίσος), επί της οποίας ο τοπικός νομάρχης και ο δήμαρχος Καλαμαριάς απαγορεύουν να υψώνονται «βέβηλοι χείρες» (διότι τυγχάνει… αειπάρθενος!) οι τουμπικοί Μάο Μάο ακονίζουν τις δίκοπες κάμες τους για το (μοναδικό για όλους τους) αγώνα της χρονιάς: Τον Ολυμπιακό μισούν, ανίατα, ισόβια, αξιολύπητα και ΧΩΡΙΣ υπαρκτό, πραγματικό και πειστικό λόγο -και ας είναι, δεκαετίες τώρα, διά της διαιτησίας και άλλων μεθόδων (Λησμόνησαν τον κοσμηματοπώλη του Αγίου Νικολάου…), άλλοι οι μόνιμοι ενταφιαστές τους. Και εκεί έστησαν τον Κρανίου Τόπο τους!
Παλιότεροι παίκτες του Θρύλου, ενημερώστε, έγκαιρα και σωστά, τους «συμπολεμιστές» σας, που μεταβαίνουν εκεί για πρώτη φορά, για:
*Τις ζουγκλικές και ανθρωποφαγικές συνθήκες, που σας αναμένουν, σε όλα τα επίπεδα.
*Τον ειδικό ρόλο που είναι βέβαιο ότι θα αναλάβει ο εκλεκτός της ΚΕΔ για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της κρατικής και της ομάδας των αδελφών Ψωμιάδη…

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ

 
< Προηγ.   Επόμ. >