Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
Για δεύτερη φορά: Να φύγει! Εκτύπωση E-mail
20.06.08
Με ανακοίνωσή μας που δημοσιεύτηκε στις 11 Ιανουαρίου, καλέσαμε (με δίκαιη αγανάκτηση και εύλογη οργή) την ηγεσία του Θρύλου (η οποία πορεύεται πάντοτε με «το σταυρό στο χέρι» και επιδεικνύει μεγαθυμία και ανεκτικότητα μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα) να άρει την εμπιστοσύνη της από το (μεταβατικό, αυτής της περιόδου) πρόεδρο της Super League, που ασκεί τα καθήκοντά του εκεί ως εκπρόσωπος, αποκλειστικά και μόνο, των τριφυλλομετόχων. Έκτοτε προστέθηκαν και άλλοι λόγοι, που καθιστούν επιτακτική την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του τέως ραλίστα.

Με σοβαρότερο -ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ!- την (και πάλι αυθαίρετη) προσωπική του απόφαση να ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ τη ρητή πρόβλεψη των κανονισμών για διεξαγωγή αγώνα, που αναβλήθηκε εξαιτίας καιρικών συνθηκών, την ΑΕΜΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. Και αυτό για λόγους που εξόφθαλμα διακονούσαν τα συμφέροντα της ομάδας του, που επρόκειτο να δώσει την Πέμπτη αγώνα με τη Rangers: ΚΑΝΕΝΑΣ δεν νομιμοποιείται να αποφασίζει το βράδυ της Κυριακής νέα αναβολή, επειδή κατά την (εξυπηρετική των συμφερόντων του) Τειρεσιακή ή Καλχική πρόβλεψη θα επικρατούσαν και κατά την επόμενη ημέρα συνθήκες απαγορευτικές!
Τι άλλο θα πρέπει να πράξει ακόμα αυτός ο άνθρωπος για να κριθεί από ΟΛΟΥΣ τους άλλους εταίρους της Λίγκας ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για το αξίωμα και το ρόλο του προέδρου της, αφού μοναδική του μέριμνα και φροντίδα είναι να ευλογεί τα (καταπράσινα) γένια του, που συμβαίνει να είναι ομόχρωμα με των εξουσιαστών;

Όλες οι αποφάσεις του ποδαριού…

Αδέσμευτος σχολιογράφος πολιτικής εφημερίδας παραθέτει τις ακόλουθες κρίσεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, φυσικά, με την κατανοητή επιφυλακτικότητα:
«Δουλειά μας είναι να γκρινιάζουμε. Να παρατηρούμε τα κακώς κείμενα, με την ελπίδα ότι ίσως διορθωθούν. Αλλά νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία ελπίδα να συμβεί κάποια από τις προσδοκίες μας…
Θα προσπαθήσω να τα πάρω με τη σειρά. Θα πιάσω πρώτα στα χέρια μου» (Σημ. ΠΕΦΟ: Διαφωνούμε, γιατί πρώτος έπρεπε να είναι ο άλλος –όμως είναι δύσκολος στόχος!) «το διευθυντή του ΟΑΚΑ Γιαννόπουλο, τον οποίο μέχρι τώρα θεωρούσα και σοβαρό άνθρωπο. Αλλά φυσικά και αναθεώρησα, όταν είπε ότι δεν σκέπασαν το γρασίδι, διότι αν έπιανε 15 πόντους χιόνι, δεν θα μπορούσαν να σηκώσουν τα καλύμματα! Το ακόμα καλύτερο είναι ότι μία ημέρα μετά είπε ότι το στάδιο δεν είχε καλύμματα!
Προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος μόνο με την παραίτησή του. Και αν δεν έχει την ευθιξία να το κάνει, τότε κάποιος πρέπει να τον ΠΕΤΑΞΕΙ έξω από εκεί…
Την ίδια προχειρότητα έδειξε και η Σούπερ Λίγκα», (Σημ. ΠΕΦΟ: Όχι, κύριε! Η απόφαση ΔΕΝ ΗΤΑΝ του Διοικητικού της Συμβουλίου, αλλά αποκλειστικά και μόνο του ενδιαφερόμενου για την ομάδα ΤΟΥ - προέδρου της!
Γιατί δεν τον κατονομάζετε; Γνωρίζουμε και σεβόμαστε το λόγο… Εδώ έδιωξαν συνεργάτη της… Εθνικής Ρ.Τ. και δεν ήταν ικανοί να επιδιώξουν το ίδιο και με ιδιωτική εφημερίδα;) «Ο κανονισμός ορίζει ότι ματς που δεν ξεκινούν, γίνονται 24 ώρες αργότερα. Ο καιρός της Δευτέρας σίγουρα ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ, αλλά η διοργανώτρια Αρχή» (Σημ. ΠΕΦΟ: Όχι, βέβαια: Ο κ. Τζίγγερ το αποφάσισε!) «προτίμησε να… βιαστεί. Εμένα μου μπήκε μια υποψία» (Σημ. ΠΕΦΟ: Σωπάστε, καλέ, συμβαίνουν τέτοια πράγματα; ΑΠΑΓΕ ΤΗΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ!), «ότι προτίμησε να… ξεκουράσει την ομάδα του προέδρου» (Σημ. ΠΕΦΟ: Δηλαδή, άλλοι του έκαναν το… χατίρι; Ποιοι;), «εν όψει της Ευρώπης έστω και αν δημιουργηθεί ΠΡΟΒΛΗΜΑ στο πρωτάθλημα… (Σημ. ΠΕΦΟ: Σιγά τον πολυέλαιο… Το πρώτο είναι που προκαλεί ο αρχιπετρελαιοεφοπλιστής;) «Αφού για να γίνουν τα δύο αθηναϊκά παιχνίδια, θα πρέπει να αποκλειστούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, πράγμα που οι περισσότεροι Έλληνες απεύχονται!»
Ο Πέτρος Σ. Κόκκαλης υπήρξε κατά τη δική του (εναρκτήρια) θητεία υπόδειγμα προέδρου: «Primus inter pares» - πρώτος μεταξύ ίσων! Ποιος εξουσιοδότησε τον κ. Τζίγγερ να ενεργεί ως νεοκαίσαρας της σύγχρονης εποχής;

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ

 
< Προηγ.   Επόμ. >