Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
«Κοριοί»; «Ανάκριση»; Προσεχώς… Εκτύπωση E-mail
20.06.08
Κύλησαν κιόλας περίπου πέντε χρόνια από τότε: Μάρτιος 2003. Και τότε (όπως πολύ περισσότερο τώρα, αφού ο προκαθήμενος υψώνει τριφυλλοχαρταετούς στη Ραφήνα και υπουργοί, δήμαρχοι τέως, εξαμηνίτες δήμαρχοι και νυν δήμαρχοι ΧΑΡΙΖΟΥΝ για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ δημοτική – του ΛΑΟΥ! -έκταση- ήδη… μόλις 300 στρεμμάτων – στους μεγαλοκαρχαρίες του πετρελαίου, του εφοπλισμού και των φαρμάκων) η εξουσία είχε υιοθετήσει (από το ίδρυσής του ως «Γυμναστικού Παναθηναϊκού Ομίλου» το 1924) την αθλητική παράταξη του Κολωνακίου και του αποκαλούμενου «καλού κόσμου».

Η μπεσαλίδικη και Καλαβριοφόρα ομάδα της μπέσας, του ανδρισμού, της εντιμότητας, των θρύλων «φιλοξενείται» (τρόπος του λέγειν…) στην ΤΖΑΜΠΑ χρησιδανεισμένη από τον Ιούλιο του 1924 Περιβόλα (κυριότητας ΠΑΝΤΟΤΕ του Δήμου Αθηναίων) για αγώνα πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους. Γνωρίζοντάς τους καλά (τη νοοτροπία, τις μεθόδους, τον πανούργο και δόλιο τρόπο λειτουργίας) οι συνοδοί υποψιάζονται πως οι γηπεδούχοι κάποιο κόλπο έχουν μηχανευτεί σχετιζόμενο με τα αποδυτήρια. Πρόχειρη έρευνα αποδεικνύει τη βασιμότητα των υποψιών: Στην οροφή έχουν εγκατασταθεί «κοριοί» υπερσύγχρονης γενιάς, που θα μετέφεραν τις οδηγίες του τότε προπονητή του Θρύλου στους ανενδοίαστους (σε όλους τους τομείς…) φορείς του εθνικού ιρλανδικού συμβόλου,  ταυτισμένους με το παχύρρευστο, ειδικής χρήσης, παράγωγο του πετρελαίου. Καλείται εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Του παραδίδονται τα πειστήρια και οι ανεπίδεκτες αμφισβήτησης (ή δικαιολόγησης) αποδείξεις πράξης ποινικά κολάσιμης. Διενεργείται (αναγγέλλεται ότι διενεργείται…) προανάκριση με τα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ στοιχεία. Την καταπίνει (φυσικά) το σκοτάδι. Έκτοτε «ουδέν το νεώτερον από το μέτωπον του προθαλάμου της ποινικής δικαιοσύνης». Μήπως εκδόθηκε ποτέ πόρισμα οποιασδήποτε μορφής για την τερατώδη, ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ επινόηση των (καταδολιευτικών δημοσίου και ΕΠΟ) ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ; Μήπως τιμωρήθηκε ποτέ κανένας για το σχεδόν θανάσιμο τραυματισμό του ΕΝΤΙΜΟΥ διαιτητή Ευθυμιάδη; Μήπως επιβλήθηκε ποτέ ποινή εις βάρος των ενόχων (φυσικών και ηθικών αυτουργών) για τη φοβερή ΑΠΑΤΗ Μπουμπλή – Ρότσα, για τις ελληνοποιήσεις Μπιτέρνα και Ντεμέλο (πίσσα κατράμι…), για τις πλαστογραφίες Κιάπε, για τη δυσώδη υπόθεση των «λουλουδιών»; Τώρα, μετά από πέντε χρόνια, οι «ΚΟΡΙΟΙ» ψόφησαν. Να ασκήσουμε μεταθανάτια δίωξη;
Ψωροκώσταινα παραμένουμε, με τους νόμους να μη λειτουργούν ποτέ για τους αφεντάδες τής από εκεί πλευράς… Υπερσυνταγματική ΑΣΥΛΙΑ!

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΝΙΟΥΚΑΣΛ…

Άλλοι νόμοι, άλλα ήθη, άλλος τρόπος λειτουργίας στη Νήσο των… Αγγέλων, την (κουνιστή και λυγιστή Αγγλία); Έτσι φαίνεται…
Έγραφε ο «κ. Πρόεδρος» στη σελίδα του:
«Σκάνδαλο με… κοριούς ταλανίζει αυτόν τον καιρό τη Νιούκασλ. Η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει προσλάβει από το 1994 τον Μπράιαν Ταφ ως υπεύθυνο ασφαλείας, επωμισμένο με το βάρος της… κατασκοπίας όσων παικτών, αντίπαλων προέδρων ή προπονητών οι τότε διοικήσεις ήθελαν να γνωρίζουν τις προθέσεις. Και τι θυμήθηκα με αυτό; Φυσικά, το δικό μας ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τα… ζιζάνια που βρέθηκαν στα ταβάνια της Περιβόλας, όταν ο Ολυμπιακός πήγε να παίξει εκεί το Μάρτιο του 2003.
Η αγγλική δικαιοσύνη έχει, ήδη, κινήσει προκαταρκτική εξέταση για το θέμα, ενώ ο «ιθύνων νους» Μπράιαν Ταφ έχει κληθεί να καταθέσει. Και είμαι βέβαιος ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Άγγλοι θα έχουν αποδώσει τις ευθύνες στους ενόχους, που σκέφθηκαν αυτή την υπέροχη… λαμογιά. Στον αντίποδα, σε εμάς εδώ έχουν περάσει πέντε χρόνια και οι κοριοί έχουν γίνει… ελέφαντες σε κάποιο συρτάρι «υπευθύνου».
Αλλά, ξέχασα, εδώ είναι Ελλάντα. Εδώ ασχολούμαστε εάν ο παίκτης που πέρασε πάνω από το σημαιάκι για να πανηγυρίσει, έπιασε το στύλο στα 20, στα 30, στα 50 εκατοστά, προκαλώντας, αλήθεια, ΠΟΙΟΥΣ; Και όχι με αυτά που όντως επηρεάζουν ή διαβάλλουν την εξέλιξη του παιχνιδιού, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο του ποδοσφαίρου της χώρας μας. «Εδώ είναι Βαλκάνια, σου λέω, παίξε, γέλασε και σώπα» που λέει κι ένα τραγουδάκι…».
Διαφωνούμε μόνο ως προς ένα σημείο: Αν δράστης της επαίσχυντης πράξης ήταν (που ΔΕΝ θα ήταν ποτέ!) ο Ολυμπιακός τότε το πόρισμα θα είχε εκδοθεί σε τρεις ώρες, δώδεκα λεπτά και είκοσι έξι δευτερόλεπτα. Αν… Αλλά για την κρατική ομάδα, τα πράγματα διαφέρουν…

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >