Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Το «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στον Ολυμπιακό! Εκτύπωση E-mail
17.10.08

Γ’ ΜΕΡΟΣ

Δεν την ανεχόμαστε άλλο! Παρακράτησε αυτή η αναίσχυντη προκλητική και εξοργιστική ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ! Οι πιστοί του Θρύλου αντιπροσωπεύουν το μισό -τουλάχιστον- ελληνισμό. Και κανένας δεν νομιμοποιείται να μας θεωρεί ΠΑΡΙΕΣ ή ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ή ΠΛΗΒΕΙΟΥΣ. Απαιτούμε και αξιώνουμε ΜΕΡΙΚΗ, έστω και απαράδεκτη καθυστερημένη, αποκατάσταση των προβλεπόμενων στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ.

Και αυτή η μερική και καθυστερημένη αποκατάσταση της ισότητας δεν μπορεί να είναι καμιά άλλη από την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της κυριότητας του (προερχόμενου από ΔΩΡΕΑ της ΕΗΣ για δημιουργία ποδηλατοδρομίου) χώρου του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» στον ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΟΓΔΟΝΤΑΕΤΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ να σχηματίσετε, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση και με τις «ευλογίες» όλων μας, πολυμελή επιτροπή από σημερινούς ή τ. υπουργούς (λ.χ. ΜΙΧ. ΛΙΑΠΗ, Θ. ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ, Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ, ΓΙΑΝ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΕΡ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ, ΑΝ. ΝΕΡΑΝΤΖΗ, ΒΑΣ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, Γ. ΚΑΛΟ), το δήμαρχο κ. Παναγ. Φασούλα, τον κ. ΜΙΛΤ. ΕΒΕΡΤ, βουλευτές (όπως λ.χ. από τους ΙΩ. ΤΡΑΓΑΚΗ, Π. ΜΕΛΑ, ΙΩ. ΚΟΥΡΑΚΟ, Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Μ. ΣΑΛΜΑ, ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΓΕΩΡΓ. ΒΛΑΧΟ, Θ. ΤΣΟΥΚΑΤΟ, ΙΩ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, Δ. ΛΙΝΤΖΕΡΗ, Α. ΛΟΒΕΡΔΟ, Α. ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ, ΣΤ. ΜΑΝΟ, ΓΡ. ΝΙΩΤΗ, Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ, ΜΙΛΤ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΧΡ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, Π. ΣΓΟΥΡΙΔΗ, κ.ά.). Η οποία ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ, αφού οι τριφυλλοφόροι αποκόμισαν κατά τη μετά το 1924 ΔΩΡΕΑΝ χρήση της Περιβόλας, από ΜΗ καταβολή ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ, ποσό που ανέρχεται σε 45-50 ΔΙΣ. ΔΡΑΧΜΕΣ και ο Ολυμπιακός κατέβαλε μετά το 1925 ως μισθώματα χρήσης ξένων γηπέδων περισσότερα από 50 ΔΙΣ. ΔΡΑΧΜΕΣ (πάντοτε είχε μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων και αφού το δημόσιο θα τους χαρίσει και πάλι ΔΩΡΕΑΝ 300 (!) στρέμματα, γήπεδα και εμπορικό κέντρο (χωρίς οι ίδιοι να δαπανήσουν έστω και ένα ΕΥΡΩ), ενώ ο Σ. Κόκκαλης δαπάνησε 25 δισ. δραχμές για την ανακατασκευή του «Καραϊσκάκη») και αφού οι κατά χώρα Επιτροπές Ολυμπιακών Αγώνων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κερδοσκοπικές επιχειρήσεις,

ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΛΙΑ!
του προερχόμενου από ΔΩΡΕΑ στην τότε ΕΟΑ (και όχι από κληροδότημα) γηπέδου στον Ολυμπιακό. Και σαν αντίδωρο, το δημόσιο να μεταβιβάσει στην τωρινή ΕΟΕ έκταση στον Άγιο Κοσμά ή στο Βοτανικό και να τη «βοηθήσει» να δημιουργήσει εκεί ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τη νεότητα. Αυτός είναι ο προορισμός της και όχι να εισπράττει ενοίκια από εγκαταστάσεις, για την κατασκευή των οποίων η ίδια δεν ξόδεψε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ!
Είναι ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ του λαού του Θρύλου!
Προχωρήστε! Δίπλα σας, αρωγός και στήριγμά σας ο τεράστιος ολυμπιακός λαός: Τουλάχιστον 5.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ του ελλαδικού χώρου. Μπορεί να σας χωρίζουν άλλα, αυτό όμως σας ενώνει όλους.

ΑΡΚΕΤΑ Η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ!
Όχι, «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»! Η έκφραση είναι πρωθυπουργική…
Θα το αντιληφθούν, άραγε, έστω και τώρα, οι γενναιόδωροι χορηγοί και δωρητές προς την ΠΑΕ της Motor Oil και της Avin International (των 36 σκαφών);
Αν όχι, τους διαβεβαιώνουμε πως εμείς θα ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
Το μόνο που ζητούμε είναι καθυστερημένη, έστω, και μερική ΙΣΟΤΗΤΑ. Δεν πρόκειται να ξεφύγουν!

ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΙ:
Δρομολογήσαμε αυτά τα (τρία) άρθρα με επίκληση των δικών σας εξουσιών και αρμοδιοτήτων. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει σημαντικότερη ιστορική καταξίωσή σας από το να «υπερβούμε» τις φίλαθλες προτιμήσεις σας ορισμένοι και να αποκαταστήσετε, έστω μερικά, έστω και με αφάνταστη καθυστέρηση, τους επιβαλλόμενους από το Σύνταγμα ΟΡΟΥΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ όλων των φυσικών και νομικών προσώπων (αθλητικών συλλόγων) της χώρας έναντι του ΝΟΜΟΥ.
Ο πιστός (;) του Θρύλου, δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας, κόμπασε πως επί των ημερών φιλοολυμπιακού πρώτου πολίτη της Αθήνας, η ομάδα της Motor Oil και της Avin International θα αποκτήσει (για δεύτερη φορά από το 1924) γήπεδο -στην κυριολεξία ΤΡΙΑ γήπεδα, κλειστό κολυμβητήριο και απέραντο εμπορικό κέντρο (με… κέντρα αναψυχής).
Τι ωραιότερο θα μπορούσε να υπάρξει για την υστεροφημία σας από το να προσφέρετε εσείς, οπαδοί των τριφυλλοφόρων, την ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ του (καθαγιασμένου με το αίμα ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΟΣ ΗΡΩΩΝ) «Γ. Καραϊσκάκης» στον Ολυμπιακό, που με τα χρήματα των πιστών του επί 83 ΕΤΗ το αγόρασε ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ;
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ (ΚΑΙ 210 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΠΕΦΟ)
(…Ή ΛΕΣΧΕΣ…)

 
< Προηγ.   Επόμ. >