Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
Όχι και άριστος! Εκτύπωση E-mail
17.10.08
Κατανοούμε τη σκοπιμότητα (συνδεόμενη με τη διαιτητική λειψανδρία, εξαιτίας των αθρόων Ψυχομανικών καρατομήσεων) που οδήγησε τον επικεφαλής της ΕΠΟ να αξιολογήσει με άριστα τον (διαβόητα γνωστό από το παρελθόν ως συλλέκτη πράσινων φανελών – ένα παρελθόν από το οποίο θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να απαλλαγεί οριστικά!) κ. Κύρο Βασσάρα.

Αλλά (ακόμα και αν αγνοηθούν, παραβλεφθούν ή συγχωρηθούν αρκετά περίεργα και δημιουργικά υποψιών σφυρίγματά του γύρω από την ερυθρόλευκη περιοχή…) πώς είναι νοητό να έχει αριστεύσει ένας διαιτητής, ο οποίος ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ (στο 11’) στον Σωτήριο Κυργιάκο - Μπαρκαουάν, αποφεύγοντας να τον τιμωρήσει (όπως ΟΦΕΙΛΕ!) με δεύτερη κίτρινη -και συνεπώς κόκκινη- κάρτα για τη ΘΗΡΙΩΔΗ και ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΙΚΗ ενέργειά του εις βάρος του (υποδειγματικού σε αθλητικό ΗΘΟΣ) Γκαγιέτι; Δεν μας ενδιαφέρουν οι τηλεοπτικοκριτικοί της καναπεδίστικης άποψης. Ο διαιτητής Βασσάρας, που βρισκόταν εγγύτατα στο σημείο του ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ κατακύρωσε φάουλ.
Αυτή η απόφασή του σήμαινε αυτοδικαίως και παράλληλα ΔΕΥΤΕΡΗ κάρτα και ΑΠΟΒΟΛΗ (αν όχι απευθείας ΚΟΚΚΙΝΗ!) Πώς ήταν άριστος αυτός που ΑΓΝΟΗΣΕ τους κανονισμούς και δεν απομάκρυνε -στο 11’- τον καρατέκα του κ. Θεμιστοκλή 44;

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ

 
< Προηγ.   Επόμ. >