Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
Ο κ. πρόεδρος και τα επιτεύγματά του… Εκτύπωση E-mail
22.12.08
Είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ (και συνεργάτης επιχειρηματικά της Marfin) κ. Κ. Πηλαδάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και «δουλείες» τις οποίες επιβάλλει η ιδιότητα του επικεφαλής του συνεταιρισμού της Λίγκας. Αν διαισθανόταν ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί σε αυτές, θα έπρεπε να αποφύγει το προεδρικό αξίωμα όσο και αν τον πίεζαν και τον παρακινούσαν να το αναλάβει οι «εκλεκτοί» φίλοι του της οιονεί κρατικής αθλητικής παράταξης με το εθνικό ιρλανδικό σύμβολο.

Η ανάληψη του συγκεκριμένου αξιώματος απαιτεί παραμερισμό άλλων ιδιοτήτων (όπως ΔΙΔΑΞΕ, με σπάνιο ήθος, κατά τη θητεία του ο κ. Πέτρος Σ. Κόκκαλης): Όφειλε να «λησμονήσει» επί ένα έτος τον όμοιο τίτλο του σε συγκεκριμένη ΠΑΕ. Και τις φιλίες, εξαρτήσεις ή άλλης μορφής δεσμούς με τραπεζικά ιδρύματα και άλλα τεράστιου όγκου βαλάντια. Αυτός όμως:

*Εξέφρασε, με την ιδιότητα του προέδρου του συνεταιρισμού την επιθυμία και ευχή να κατακτήσει επί των ημερών του τον πρωταθλητικό τίτλο η Τούμπα. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δήλωση τέτοιας μορφής θα τον είχε στείλει στην οικία ή στις επιχειρήσεις του. Εδώ είναι ο τόπος της ασυδοσίας…
*Διατύπωσε την προκλητική άποψη της δήθεν αντικανονιστικής αποβολής του Σολάνο, έχοντας άγρια μεσάνυχτα (αυτός, ο πρόεδρος της Λίγκας) από τις οικείες προβλέψεις των κανονισμών. Απαράδεκτα αμελέτητος…
*Επέτρεψε να προπηλακιστούν στο χώρο των …«επισήμων» οι εκπρόσωποι της (υποδειγματικά ΑΨΟΓΗΣ σε όλους τους τομείς και προπάντων στο θέμα της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ) ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Μώραλης και Στασινόπουλος.
*Δεν αντέδρασε στην πολιορκία των αποδυτηρίων του Θρύλου από πέντε δεκάδες ΑΛΗΤΩΝ της αθλιότερης μορφής, με συνέπεια την καθυστέρηση της αναχώρησης της αποστολής των «φιλοξενουμένων» (τρόπος του λέγειν…) επί δύο σχεδόν ολόκληρες ώρες!
*Για τις διαδοχικές προσπάθειες «εκλεκτών» ποδοσφαιριστών του να ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ έναν καλλιτέχνη του ποδοσφαίρου όπως είναι ο Ντιόγκο, όχι, ο ίδιος δεν ευθύνεται. Εκτός αν η δήλωση «δεν φοβούμαστε τον Ολυμπιακό!» είχε και αυτή την έννοια.
*Ανέχθηκε να υποστούν (στο χώρο των «επισήμων») «άνανδρη επίθεση εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, μερικοί από τους οποίους τραυματίστηκαν» (όπως ανέγραψε σοβαρή αθλητική εφημερίδα).
Όχι, δεν συντρέχει λόγος να υποβάλει παραίτηση από την προεδρία του συνεταιρισμού ο κ. Πηλαδάκης. Άλλωστε, πρέπει να απολαύσει πραγματοποιούμενη την επιθυμία του να αναδειχθεί πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ…

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ


 

 
< Προηγ.   Επόμ. >