Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Νέα Παραρτημάτων arrow Η Δ.Ε. Παρ. Κέρκυρας
Η Δ.Ε. Παρ. Κέρκυρας Εκτύπωση E-mail
22.12.08

Εκλεκτοί πιστοί του Θρύλου από την ολυμπιακοκρατούμενη «Νήσο των Φαιάκων» ανασύστησαν την τοπική ΠΕΦΟ, η οποία λειτούργησε επί πολλά χρόνια με τρόπο υποδειγματικό επί μακρά έτη, και καλούν όσους φίλους του Ολυμπιακού επιθυμούν να τον διακονήσουν στα πλαίσια των καταστατικών αρχών και της σαραντάχρονης προσφοράς της ΠΕΦΟ στους φίλαθλο, κοινωνικό, μορφωτικό και ανθρωπιστικό τομείς να ενταχθούν στο Παρ. Κέρκυρας της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού (τηλ. εγγραφών: 6946-056938).

Τη νέα Διοικ. Επιτροπή συγκροτούν οι ερυθρόλευκοι πιστοί Αλέξ. Σπύρου (αυτοκιν.) πρόεδρος, Άγγελος Σπιτιέρης (αυτοκιν.) και Ηλίας Πετρόγιαννης (Ι.Υ.) αντιπρόεδροι, Ρεγγίνα Σπύρου (ξενοδ.) γεν. γραμματέας, Γεώρ. Ραψομανίκης (επιχειρ.) ταμίας, Σπύρος Γκερέκος (μηχανικός), Άγγελος Καλύβας (αυτοκ.), Κων. Κορογιάννης (ελ. επαγγ.), Αντ. Λέισος (αυτοκ.) σύμβουλοι και Κων. Παγκράτης (έμπορος), Χριστόδημος Ασωνίτης (Ι.Υ.), Πέτρος Μικάλεφ (Ι.Υ.), Ονούφριος Μάζης (ξενοδόχος) αν. σύμβουλοι.
Η Δ.Ε. απευθύνει την ευγνωμοσύνη της προς τον ΗΓΕΤΗ του Θρύλου κ. Σωκρ. Κόκκαλη για τη νέα τεράστια μετεγγραφική προσφορά του και τάσσεται ολόψυχα στο πλευρό της Κεντρικής ΠΕΦΟ στον «ανένδοτο αγώνα» της για το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».
 
< Προηγ.   Επόμ. >