Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Νέα Παραρτημάτων arrow Το Παρ. Μυκόνου της ΠΕΦΟ
Το Παρ. Μυκόνου της ΠΕΦΟ Εκτύπωση E-mail
22.12.08

Με ξεχωριστή ικανοποίηση και «ανοικτές αγκάλες» ο ιδρυτής (1963) και έκτοτε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού κ. Κώστας Ν. Μπαρμπής και το Διοικ. Συμβούλιό της δέχθηκαν την προσχώρηση στη μεγάλη, υποδειγματικά φίλαθλη και με τεράστιο κοινωνικό, μορφωτικό και ανθρωπιστικό έργο στο ενεργητικό της οικογένεια της ΠΕΦΟ τον ώς σήμερα Σύνδεσμο Φιλάθλων της Μυκόνου.

Την πρώτη Διοικ. Επιτροπή του οποίου ως Παρ. Μυκόνου της ΠΕΦΟ πλέον αποτελούν οι γενικής αποδοχής λαμπροί πιστοί του Θρύλου στο ολυμπιακοκρατούμενο νησί: Πρόεδρος Αρτέμιος Ευ. Σταυρακόπουλος (αυτ/στής), αντιπρόεδροι Φλώριος Αν. Ασημομύτης (μεσίτης) και Μιχαήλ Αθ. Κουκάς (αυτ/στής), γενικός γραμματέας Αντώνιος Γ. Πολυκανδριώτης (τραπεζικός), ταμίας Θωμάς Γ. Σιωπηρός (ασφαλ. σύμβουλος), Θρασύβ. Ν. Κοντομήτρος (ιατρός), Αντών. Μ. Κουσαθανάς (επιχειρ.), Αντώνιος Ηλ. Χαριτόπουλος (αυτ/στής), Αρτέμιος Σπ. Κουσαθανάς (επιχειρημ.).
Η Δ.Ε. (διά του ταμείου της έλαβε μέρος στην «Εκστρατεία Στοργής» της Κεντρικής ΠΕΦΟ στο Γηροκομείο του Πειραιά) απευθύνει στον ΕΝΙΑΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θερμότατες ευχές για συνεχείς επιτυχίες, σε όλους τους τομείς και απαιτεί τη μεταβίβαση της κυριότητας του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ! Αναμένεται πρόταση για ανανέωση της θητείας.


 

 
< Προηγ.   Επόμ. >