Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική
Τα… οφέλη του Σ. Κόκκαλη! Εκτύπωση E-mail
22.12.08

Κατά καιρούς ακούστηκαν από φαιδρούς, ανόητους, κακόπιστους, εμπαθείς ή ελαφρόμυαλους παιδαριώδεις (όσο και αστήρικτοι και έωλοι) ισχυρισμοί για δήθεν… οφέλη που αποκόμισε (και συνεχίζει να αποκομίζει) ο Σωκράτης Κόκκαλης από τότε που αναμείχθηκε στα κοινά του Ολυμπιακού. Αποφύγαμε μέχρι σήμερα να ασχοληθούμε με τις ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ αυτές, ακριβώς επειδή δεν προσφέρονται για ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ αντιμετώπιση.

Ωστόσο, δύο πολύ πρόσφατα σύνολα ΖΗΜΙΩΝ (το ένα της ΠΑΕ και το άλλο της ΚΑΕ του Θρύλου) μας έβαλαν στον πειρασμό να μην αντιπαρέλθουμε και πάλι το όλο θέμα: Οι συσσωρευμένες ζημίες στο ερυθρόλευκο επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπερβαίνουν τα 24.000.000 ευρώ (8.200.000.000 δραχμές), παρά τις περίπου δέκα μέχρι σήμερα αυξήσεις του εταιρικού κεφαλαίου, κατά τις οποίες οι οφειλές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς το σωτήρα, μέγιστο ευεργέτη και αναμορφωτή του Σωκράτη Κόκκαλη καλύφθηκαν με τις… μετοχές των αυξήσεων, που προστέθηκαν στις προηγούμενες μετοχές του, με το σύνολό τους να προσεγγίζει το 90% του εταιρικού κεφαλαίου (το 10% ανήκει στον Ερασιτεχνικό Ολυμπιακό)… Και 34.500.000 ευρώ για την ΚΑΕ (σχεδόν δώδεκα δισ. δραχμές).
Ποιες ήταν οι υπέρ του Θρύλου προσωπικές δαπάνες του Ηγέτη του, που δεν εισπράχθηκαν, ούτε πρόκειται ποτέ να εισπραχθούν, αλλά μετατράπηκαν σε μετοχές καθαρά ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ αξίας;
*Σταδιακή (με δόσεις) εξόφληση του συνόλου των αποκαλούμενων «Κοσκωτικών χρεών» (τότε οι πολιτικοί δεν είχαν ανακαλύψει το διαβόητο άρθρο 44…), τελικού ύψους 11,5 κατά προσέγγιση δισ. δραχμών.
*Αγορά υπέρ του Ερασ. Ολυμπιακού 20 επιπλέον στρεμμάτων (από τον ΟΕΚ) στου Ρέντη και κατασκευή τού εκεί πολυδύναμου αθλητικού κέντρου, συνολικής δαπάνης οκτώ δισ. δραχμών.
*Αποπεράτωση του κτιρίου (πλατεία Ολυμπιακού, πρώην Αλεξάνδρας), όπου στεγάζονται ΠΑΕ, Ερασιτεχνικός και ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δαπάνη δύο δισ. δραχμών.
*Κάλυψη του συνόλου των δαπανών (είκοσι πέντε δισ. δραχμών) για την ισοπέδωση και μεταφορά των ερειπίων του πάλαι ποτέ γηπέδου του Λάμπη Νικολάου και για την ανέγερση του νέου σταδίου, προκειμένου να τιμήσει το κράτος την υπογραφή του για τους Ολυμπιακούς του 2004.
*Τεράστια ποσά για εντάξεις στο Θρύλο κορυφαίου αναστήματος αθλητών από την εσωτερική και από την «αγορά» της αλλοδαπής…
Χωρίς κοινοπραξίες. Πολυμετοχικούς συνασπισμούς. Ανάμεικτες πετρελαιοεφοπλιστικοτραπεζικοφαρμακοεισαγωγικές εταιρείες και ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ… ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΠΑΝΤΟΤΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΦΟ

 
< Προηγ.   Επόμ. >