Π.Ε.Φ.Ο. Newsletter: Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Οικογένεια ΠΕΦΟ


Αναλυτικότερα ...


Κώστας Μπαρμπής, Πρόεδρος ΠΕΦΟ

Η άποψή σας

Πιστεύτε ότι η κυριότητα του «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» πρέπει να περιέλθει στον Ολυμπιακό ?
 

Χρήσιμα Links

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΦΟ:

Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ» ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ (ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ)

Αρχική arrow Νέα Παραρτημάτων arrow Το Παρ. Αλοννήσου
Το Παρ. Αλοννήσου Εκτύπωση E-mail
22.12.08
Καταξιωμένο στην τοπική κοινωνία, χάρη στο ήθος και στην αυθεντική και γνήσια φίλαθλη στάση, διαγωγή και συμπεριφορά διοίκησης και μελών του, το Παρ. Αλοννήσου της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού εισήλθε ήδη στο πέμπτο έτος άψογης λειτουργίας του. Ήδη από την 1η Νοεμβρίου 2008 το εξαίρετο αυτό τέκνο της μεγάλης οικογένειας της ΠΕΦΟ μεταστεγάστηκε στο κτίριο όπου βρίσκονταν προηγουμένως τα γραφεία εταιρείας κούριερ και το οποίο έχει εμβαδόν περίπου 60 τ.μ., στο Πατητήρι της Αλοννήσου.
Στα νέα γραφεία τα μέλη της τοπικής ΠΕΦΟ, παλιά και νέα, θα μπορούν να παρακολουθούν τηλεοπτικά τους αγώνες των ομάδων μας, να ασχολούνται με επιτραπέζια παιχνίδια και να απολαύσουν το αναψυκτικό ή τον καφέ τους συζητώντας για τα θέματα της προσφιλέστατης αθλητικής μας παράταξης.
Επίσης, η Δ.Ε. του Παραρτήματος (Βασ. Αναγνώστου), Αθ. Παπαχρήστος, Χρ. Φλωρούς, Κυρ. Ευσταθίου, Σπυρ. Νεόφυτος, Απ. Καρακατσάνης, Μιχ. Κωνσταντινίδης, Ιω. Στρουφλιώτης, Γεώρ. Φλωρούς) ευχαριστεί τον κ. Σ. Κόκκαλη για τις μακροχρόνιες τεράστιες προσφορές του στο Θρύλο. Συγχαίρουν τον κ. Κώστα Ν. Μπαρμπή για την ακαταπόνητη δραστηριότητά του. Και απαιτεί ομόφωνα να ισχύσει η πρόβλεψη (άρθρο 4) του Συντάγματος για ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και να παραχωρηθεί αμέσως η κυριότητα του «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στον επί έναν αιώνα ΑΣΤΕΓΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
 
< Προηγ.   Επόμ. >